Želite poenostaviti poslovanje s pomočjo interneta? V Creatimu vam lahko pomagamo. Podpisali smo se že pod prenekatero spletno trgovino, zavarovalnico ali ali partnerski portal. Celostno načrtovanje, tehnična dovršenost in kakovostna uporabniška izkušnja so trije temelji, na katerih bomo razvili vašo aplikacijo.

Kdaj potrebujete aplikacijo po meri

Se želite povsem prilagoditi uporabnikom in njihovim navadam? Imate dovolj dragega ročnega dela? Potem je po meri razvita spletna aplikacija najboljša rešitev, zlasti če želite  

 

zastarelo namizno orodje
nadomestiti s sodobno aplikacijo,
ki deluje preko brskalnika

pridobiti nove stranke ali
pa bolje servisirati obstoječe

razviti poslovni model, ki temelji
na inovativni spletni storitvi

optimizirati notranje
procese v podjetju

 

Celovit pogled na kakovost

 

Skalabilnost in zmogljivost

Razvili bomo rešitev, ki bo kos obremenitvam v konicah, in ki bodo omogočala postavitev arhitekture rešitve v skladu z vašimi potrebami.

Prilagoditve po meri

Aplikacija bo na koncu delovala tako, da bo učinkovito podprla načrtovane uporabniške poti. Creatim se pri tem naslanja na izkušnje razvojne ekipe, ki je zmožna razviti karkoli, v skladu projektnimi zahtevami.

Integracije

Integracije z različnimi sistemi kot so ERP, CRM ali PIM rešitve so naše vsakodnevno delo. Kljub številnim procesom, ki se odvijajo v ozadju, poskrbimo,  da je aplikacija odzivna, v skladu s pričakovanji uporabnikov.

Neprekinjeno poslovanje

Kako posodobiti aplikacijo, ne da bi pri tem motili uporabnike? Kaj če želite aplikacijo preseliti v drugo strežniško okolje? Uporaba razvojnih kontejnerjev in DevOP pristop pri nadgradnjah vam zagotavljata neprekinjeno poslovanje v takšnih primerih.

Kje lahko pomagamo

 

B2B portali

Creatimove rešitve za oskrbne in prodajne verige poenostavijo sodelovanje in poskrbijo za večjo transparentnost poslovanja. Omogočajo hitro vključevanje novih partnerjev in nemoten pretok naročil, naročniku pa preko analitike zagotovijo nadzor nad dogajanjem.

Poglej študijo primera

Samopostrežni portali

S samopostrežnim portalom lahko razbremenite klicni center, prihranite kup denarja in hkrati razveselite uporabnike. Tu imamo večkrat opravka z osebnimi podatki, zato je to delo za izkušeno razvojno ekipo, ki bo poskrbela za varnost in skladnost z regulativo (GDPR).

Poglej študijo primera

Avtomatizacija poslovnih procesov

Rutinsko delo je duhomorno in stalen vir napak. Z avtomatizacijo procesov se jim lahko izognete in si poenostavite poslovanje. Na ta način lahko posodobite upravljanje z dokumenti, prodajne in nabavne procese ter avtomatizirate marketinške aktivnosti.

Poglej študijo primera

Intranetni portali

Z intranetom boste v podjetju naredili red. Dobili boste orodje, ki bo vzpostavilo pretok informacij znotraj podjetja in spodbudilo sodelovanje. V Creatimu vam bomo razvili rešitev, ki jo bodo zaposleni z veseljem uporabljali.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

Tudi po objavi vam stojimo ob strani

Podporne storitve

 • Sprotno odpravljanje manjših težav
 • Spletna analitika
 • Optimizacija in načrtovanje izboljšav
 • Optimizacija za iskalnike
 • Dokumentiranje kode
 • Nadgradnje in razvoj

Tehnično vzdrževanje

 • Odzivnost ob kritičnih težavah
 • Vzdrževanje infrastrukture
 • Spremljanje delovanja programske rešitve
 • Periodični pregledi in posodobitve varnostnih sistemov
 • Izdelava varnostnih kopij
 • Izdelava periodičnih poročil

Blog #SpletneAplikacije

CMS orodja - kako izbrati pravo?

CMS orodja - kako izbrati pravo?

Ne pustite se zapeljati primerjavam tipa Wordpress vs. Drupal ali pa Adobe vs. vsi ostali. Osredotočite se na cilje, ne na tehnologijo.

Preberite celoten članek

Kakšen intranet si zaposleni resnično želijo?

Kakšen intranet si zaposleni resnično želijo?

Kaj zaposleni dojemajo kot uporabno in koristno? Kako lahko izboljšamo njihovo izkušnjo z intranetom in zagotovimo, da jim bo veselje delati z novo aplikacijo?

Preberite celoten članek

Prenova spletne strani se začne, še preden pokličete izvajalca

Prenova spletne strani se začne, še preden pokličete izvajalca

Kako zagotoviti, da bo prenova spletne strani uspešna? Vse, kar morate storiti je, da se držite preizkušene metodologije v petih korakih.

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za spletne aplikacije. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

 • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
 • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
 • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev