Spletne aplikacije

Razbremenite sodelavce in navdušite uporabnike!

Želite poenostaviti poslovanje s pomočjo interneta? V Creatimu vam lahko pomagamo. Podpisali smo se že pod prenekatero spletno trgovino, zavarovalnico ali ali partnerski portal. Celostno načrtovanje, tehnična dovršenost in kakovostna uporabniška izkušnja so trije temelji, na katerih bomo razvili vašo aplikacijo.

Kdaj potrebujete aplikacijo po meri

Se želite povsem prilagoditi uporabnikom in njihovim navadam? Imate dovolj dragega ročnega dela? Potem je po meri razvita spletna aplikacija najboljša rešitev, zlasti če želite  

zastarelo namizno orodje
nadomestiti s sodobno aplikacijo,
ki deluje preko brskalnika

pridobiti nove stranke ali
pa bolje servisirati obstoječe

razviti poslovni model, ki temelji
na inovativni spletni storitvi

optimizirati notranje
procese v podjetju

Celovit pogled na kakovost

Skalabilnost in zmogljivost

Razvili bomo rešitev, ki bo kos obremenitvam v konicah, in ki bodo omogočala postavitev arhitekture rešitve v skladu z vašimi potrebami.

Prilagoditve po meri

Aplikacija bo na koncu delovala tako, da bo učinkovito podprla načrtovane uporabniške poti. Creatim se pri tem naslanja na izkušnje razvojne ekipe, ki je zmožna razviti karkoli, v skladu projektnimi zahtevami.

Integracije

Integracije z različnimi sistemi kot so ERP, CRM ali PIM rešitve so naše vsakodnevno delo. Kljub številnim procesom, ki se odvijajo v ozadju, poskrbimo, da je aplikacija odzivna, v skladu s pričakovanji uporabnikov.

Neprekinjeno poslovanje

Kako posodobiti aplikacijo, ne da bi pri tem motili uporabnike? Kaj če želite aplikacijo preseliti v drugo strežniško okolje? Uporaba razvojnih kontejnerjev in DevOPs pristop pri nadgradnjah vam zagotavljata neprekinjeno poslovanje v takšnih primerih.

Kje lahko pomagamo

B2B portali

Creatimove rešitve za oskrbne in prodajne verige poenostavijo sodelovanje in poskrbijo za večjo transparentnost poslovanja. Omogočajo hitro vključevanje novih partnerjev in nemoten pretok naročil, naročniku pa preko analitike zagotovijo nadzor nad dogajanjem.

Poglej študijo primera 
Samopostrežni portali

S samopostrežnim portalom lahko razbremenite klicni center, prihranite kup denarja in hkrati razveselite uporabnike. Tu imamo večkrat opravka z osebnimi podatki, zato je to delo za izkušeno razvojno ekipo, ki bo poskrbela za varnost in skladnost z regulativo (GDPR).

Poglej študijo primera 
Avtomatizacija poslovnih procesov

Rutinsko delo je duhomorno in stalen vir napak.  se jim lahko izognete in si poenostavite poslovanje. Na ta način lahko posodobite upravljanje z dokumenti, prodajne in nabavne procese ter avtomatizirate marketinške aktivnosti.

Poglej študijo primera 
Intranetni portali

Z intranetom boste v podjetju naredili red. Dobili boste orodje, ki bo vzpostavilo pretok informacij znotraj podjetja in spodbudilo sodelovanje. V Creatimu vam bomo razvili rešitev, ki jo bodo zaposleni z veseljem uporabljali.

Tudi po objavi vam stojimo ob strani

Podporne storitve
 • Sprotno odpravljanje manjših težav
 • Spletna analitika
 • Optimizacija in načrtovanje izboljšav
 • Optimizacija za iskalnike
 • Dokumentiranje kode
 • Nadgradnje in razvoj
Tehnično vzdrževanje
 • Odzivnost ob kritičnih težavah
 • Vzdrževanje infrastrukture
 • Spremljanje delovanja programske rešitve
 • Periodični pregledi in posodobitve varnostnih sistemov
 • Izdelava varnostnih kopij
 • Izdelava periodičnih poročil

Študije primerov

#SpletneAplikacije

Fraport

Družabno naravnani intranet lahko poveča produktivnost
Fraport

Kaj pa vaš spletni nastop?

Si predstavljajte, da bi vaše konverzije poskočile, zadovoljstvo kupcev pa naraslo? Kaj bi to pomenilo za vaš posel?

Pogovorimo se

Načrti? Ideje?
Pogovorimo se!

Ustvarimo skupaj novo zgodbo.

Kontaktirajte nas