Ko gre za uporabniško izkušnjo, atraktivan izgled ali tehnično optimizacijo, ne poznamo  kompromisov. Zato pa smo pod isto streho zbrali strokovnjake, ki zasledujejo isti cilj: oblikovati spletno stran, ki bo upravičila vašo investicijo.

Spletna stran, ki jo ustvarimo je

Poslovno relevantna

Kaj obiskovalci pričakujejo od vaše spletne strani? Kaj so na drugi strani vaši cilji? Kaj na obstoječi spletni strani deluje in kaj ne? Zgolj prepleskati obstoječo spletno stran ne bo dovolj. Razumevanje vaših kupcev in določitev jasnih ciljev je temelj, na katerem Creatim načrtuje uspešne spletne zgodbe.

Več o strategiji

Odzivno oblikovana in prijetna za uporabo

Uporabniška izkušnja velja za konkurenčno prednost prihodnosti. Tako obiskovalcem na eni kot urednikom na drugi strani mora omogočiti preglednost in učinkovito delo. Naši oblikovalci bodo poskrbeli še za odzivno oblikovanje in vizualno podobo, ki naredi vtis.

Več o uporabniški izkušnji

Tehnično dovršena

Znanje naših razvijalcev se kaže v premišljeni strukturi in posledično hitrosti spletnih strani, kar vse neposredno vpliva na pozicijo v iskalnikih. Z gostovanjem na naši infrastrukturi bomo poskrbeli za visoko razpoložljivost ob relativno nizkih vzdrževalnih stroških.

Več o tehnologiji

Enostavna za vzdrževanje

Spletna stran je investicija. A ta se z objavo ne konča. Napačna izbira platforme ali nedomišljena zasnova sta pogosto vir stalnih frustracij in nepredvidenih stroškov. Svetovali vam bomo, kaj izbrati, da bo enega in drugega čim manj.

Več o vzdrževanju

Optimizirana za konverzije

Vemo, da je stran uspešna le, če odigra svojo vlogo - pritegne obiskovalce in jih spremeni v potencialne kupce. Zato poskrbijo Creatimovi izkušeni arhitekti uporabniške izkušnje, ki znajo usmeriti obiskovalca in poskrbeti za mikrokonverzije.

Več o konverzijah

Zaščitena po aktualnih varnostnih standardih

Vsaka prijava na e-novice je potencialno tveganje za izgubo podatkov. Creatim je kot nosilec certifikata ISO 27001 zavezan strogim varnostnim standardom tako pri razvoju aplikacij kot pri zagotavljanju strežniške varnosti.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

Blog #IzdelavaSpletnihStrani

»Doma se vsi poznamo, v tujini pa stranka pogleda našo vizitko in nas gre preverit na splet«

»Doma se vsi poznamo, v tujini pa stranka pogleda našo vizitko in nas gre preverit na splet«

V podjetju Creatim verjamejo, da sta globalnost in transparentnost, ki ju prinaša razvoj spletnega poslovanja, velika priložnost za slovenska podjetja.

Preberite celoten članek

CMS orodja - kako izbrati pravo?

CMS orodja - kako izbrati pravo?

Ne pustite se zapeljati primerjavam tipa Wordpress vs. Drupal ali pa Adobe vs. vsi ostali. Osredotočite se na cilje, ne na tehnologijo.

Preberite celoten članek

Kakšen intranet si zaposleni resnično želijo?

Kakšen intranet si zaposleni resnično želijo?

Kaj zaposleni dojemajo kot uporabno in koristno? Kako lahko izboljšamo njihovo izkušnjo z intranetom in zagotovimo, da jim bo veselje delati z novo aplikacijo?

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za izdelavo spletnih strani. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev