Izdelava spletnih strani

Spletna stran je lahko vaš najboljši prodajnik.

Ko gre za uporabniško izkušnjo, atraktiven izgled ali tehnično optimizacijo, ne poznamo kompromisov. Zato pa smo pod isto streho zbrali strokovnjake, ki zasledujejo isti cilj: oblikovati spletno stran, ki bo upravičila vašo investicijo.

Spletna stran, ki jo ustvarimo je

Poslovno relevantna

Kaj obiskovalci pričakujejo od vaše spletne strani? Kaj so na drugi strani vaši cilji? Kaj na obstoječi spletni strani deluje in kaj ne? Zgolj prepleskati obstoječo spletno stran ne bo dovolj. Razumevanje vaših kupcev in določitev jasnih ciljev je temelj, na katerem Creatim načrtuje uspešne spletne zgodbe.

Več o strategiji 
Odzivno oblikovana in prijetna za uporabo

Uporabniška izkušnja velja za konkurenčno prednost prihodnosti. Tako obiskovalcem na eni kot urednikom na drugi strani mora omogočiti preglednost in učinkovito delo. Naši oblikovalci bodo poskrbeli še za odzivno oblikovanje in vizualno podobo, ki naredi vtis.

Več o uporabniški izkušnji 
Tehnično dovršena

Znanje naših razvijalcev se kaže v premišljeni strukturi in posledično hitrosti spletnih strani, kar vse neposredno vpliva na pozicijo v iskalnikih. Z gostovanjem na naši infrastrukturi bomo poskrbeli za visoko razpoložljivost ob relativno nizkih vzdrževalnih stroških.

Več o tehnologiji 
Enostavna za vzdrževanje

Spletna stran je investicija. A ta se z objavo ne konča. Napačna izbira platforme ali nedomišljena zasnova sta pogosto vir stalnih frustracij in nepredvidenih stroškov. Svetovali vam bomo, kaj izbrati, da bo enega in drugega čim manj.

Več o vzdrževanju 
Optimizirana za konverzije

Vemo, da je stran uspešna le, če odigra svojo vlogo - pritegne obiskovalce in jih spremeni v potencialne kupce. Za to poskrbijo strokovnjaki s področja marketinga, uporabniške izkušnje in analitike, ki znajo usmeriti obiskovalca in poskrbeti za mikrokonverzije.

Več o konverzijah 

Zaščitena po aktualnih varnostnih standardih

Vsaka prijava na e-novice je potencialno tveganje za izgubo podatkov. Creatim je kot nosilec certifikata ISO 27001 zavezan strogim varnostnim standardom tako pri razvoju aplikacij kot pri zagotavljanju strežniške varnosti.

Več o Creatimu 

Študije primerov

#IzdelavaSpletnihStrani

SKB

Uporabniška izkušnja v banki
SKB

Kaj pa vaš spletni nastop?

Si predstavljajte, da bi vaše konverzije poskočile, zadovoljstvo kupcev pa naraslo? Kaj bi to pomenilo za vaš posel?

Pogovorimo se

Načrti? Ideje?
Pogovorimo se!

Ustvarimo skupaj novo zgodbo.

Kontaktirajte nas