Analiza stanja je prvi korak pri optimizaciji marketinških aktivnosti. Kot specialist za e-commerce ima Creatim na tem področju 15+ let izkušenj. Naj gre za spletno trgovino ali B2B portal, vašo spletno stran bo pregledal certificiran strokovnjak za Google Analytics, ki bo iz množice podatkov izluščil tiste, ki so najbolj pomembni za vaše poslovanje. 

Kaj lahko pričakujete od Creatima?

Za kaj trošite denar na spletu? Kakšni so učinki? Dober reporting je osnova, če želite upravičiti porabljena sredstva.

Pregled stanja (audit)

Kateri podatki so pomembni za vaše poslovanje? Skupaj bomo določili kazalnike (KPI), nato pa s pomočjo Google Tag managerja po vaši spletni strani nastavili “senzorje”, ki bodo merili uspešnost pozivnih sporočil (CTA) ter beležili aktivnost uporabnikov. 

Organsko iskanje

Organsko iskanje je še vedno najučinkovitejši kanal za privabljanje obiska. A konkurenca na prvih straneh Googla je vse hujša. Za dobro pozicijo potrebujete tehnično zdravo platformo in vaši ciljni skupini prilagojeno vsebino.

Optimizacija za konverzije

Vaša spletna stran ima dovolj obiska, konverzij pa vseeno ni. Zakaj? S pomočjo analitike bomo locirali ozka grla in ovire, nato pa predlagali praktične ukrepe, testirali hipoteze in se skupaj naučili kaj v vašem modelu deluje in kaj ne in bolje razumeli vaše stranke. ki bodo obiskovalcem omogočili, da konvertirajo v vaše kupce.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

Brezplačen pogovor s 
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za inbound marketing. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev