Splet je korenito spremenil področje marketinga in prodaje. Trga prodajne verige in ustvarja nove poslovne modele. Creatim vam lahko pomaga, da se prilagodite novi realnosti in jo izkoristite sebi v prid.

Ne veste, kje začeti?

Od začetnih analiz do svetovanja in implementacije - naši poslovni analitiki, strokovnjaki za marketing in uporabniško izkušnjo vam bodo svetovali, kako zastaviti strategijo spletnega nastopa in kako jo pripeljati do uspešne realizacije.

Inovativni poslovni modeli

Splet je lahko pomemben vir dodatnih prihodkov in poslovnih priložnosti. Morda imate poslovno idejo, pa ne veste kako preveriti njeno vzdržnost in kako jo pripeljati do realizacije?

Večkanalno spletno trgovanje

Spletna trgovina je res osnova, a kupci dostopajo preko nje iz mobilnih naprav, družabnih medijev, iskalnikov... Pomembno je, da povsod zagotovite enovito uporabniško izkušnjo.

 

Inbound marketing

Kje se zadržujejo kupci in kako jih nagovoriti? Lahko vam pomagamo oblikovati 360° posameznega uporabnika in avtomatično prilagoditi ponudbo vsakemu posebej.

Oblikovanje digitalne strategije je sestavljeno iz treh faz:

Analiza stanja

Kdo so vaši uporabniki in kako jih nagovarjate? Katere aktivnosti trenutno izvajate in s kakšnim učinkom? Vašo spletno stran bomo analizirali z vidika vsebine, SEO, uporabniške izkušnje in tehnologije.

Rezultat:

Poročilo, ki posamezne vidike obstoječega spletnega nastopa rangira od manj zadovoljivih do ustreznih, s priporočiom za nadaljnje delo.

 
 

Raziskovanje uporabnikov

V kolikor bomo skupaj ocenili, da obstoječi podatki o uporabnikih ne zadoščajo, bomo na podlagi intervjujev in anket oblikovali referenčne persone, ki so osnova vsake strategije.

Rezultat:

Rezultat te faze je oblikovanje tipičnih person z opisom njihovih psiholoških motivov in drugih dejavnikov, ki vplivajo na nakupno odločitev.

 
 

Večkanalno spletno trgovanje

Na osnovi pridobljenih podatkov bomo razčlenili nakupni proces za vsako persono posebej, nato pa opredelili kanale in orodja, s katerimi lahko ta proces najbolj učinkovito podpremo.

Rezultat:

Dokument nakupni proces, ki opredeljuje gibanje uporabnika po nakupni poti, njegova pričakovanja v posamezni fazi in smernice za izboljšanje konverzij.

Blog #DigitalnaStrategija

LinkedIn za izvoznike

LinkedIn za izvoznike

Linkedin lahko učinkovito pripomore pri razvoju tujih trgov: kako najti prave odločevalce? Kako stopiti z njim v stik? Kako zagotoviti kredibilnost?

Preberite celoten članek

LinkedIn delavnica za prodajnike

LinkedIn delavnica za prodajnike

Kako uporabiti Linkedin za prodajo? Kakšna je vloga Linkedina v prodajnem procesu?

Preberite celoten članek

Kakšen intranet si zaposleni resnično želijo?

Kakšen intranet si zaposleni resnično želijo?

Kaj zaposleni dojemajo kot uporabno in koristno? Kako lahko izboljšamo njihovo izkušnjo z intranetom in zagotovimo, da jim bo veselje delati z novo aplikacijo?

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za digitalno strategijo. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev