Digitalna strategija

Pravila igre so se spremenila.
Kar je lahko tudi prednost.

Prodajne verige se trgajo, nastajajo novi poslovni modeli. Creatim vam lahko pomaga, da se prilagodite novi realnosti in jo izkoristite sebi v prid.

Kaj je vaš cilj?

Razvoj digitalnega produkta

Imate idejo za inovativno spletno storitev pa ne veste, kako naprej? Creatim vam lahko pomaga pri razvoju uporabniške izkušnje in testiranju prototipa, še preden investirate v razvoj končnega izdelka.

Optimizacija procesov

Naj gre za spletno trgovino, portal za poslovne partnerje ali pa intranet za zaposlene - s spletno aplikacijo se boste otresli duhamornih rutinskih opravil in povečali operativno učinkovitost.

Boljša prodaja

Želite več poslovnih priložnosti in večjo prodajo? V Creatimu boste našli partnerja, s katerim boste lažje in hitreje uresničili svoje cilje.

Metodologija

Creatim vam lahko pomaga, da s čim manjšimi tveganji razvijete inovativne poslovne modele in optimizirate poslovanje.

Raziskovanje

Metodologija raziskovanja vključuje vrsto delavnic in intervjujev z deležniki, kjer se pogovorimo o vaših poslovnih ciljih, se poglobimo v uporabnike, raziščemo konkurenco in priložnosti ter ocenimo potencialna tveganja.

Rezultat:

 • Analiza obstoječega okolja
 • Opredelitev tipičnih uporabnikov (person)
 • Opredelitev poslovnih, uporabniških in tehničnih zahtev projekta.

Zasnova

Naj bo cilj nov spletni portal, trgovina ali aplikacija - skupaj bomo pregedali najboljše prakse in preigrali možne scenarije, kako vzpostaviti novo storitev. Oblikovali bomo prototip bodoče rešitve, nato pa začrtali smernice za izvedbo.

Rezultat:

 • Zasnova uporabniške izkušnje
 • Prototip rešitve
 • Komunikacijska strategija
 • Funkcionalna specifikacija

Izvedba

Metodologijo dela Creatim prilagodi tipu projekta tako, da zagotovi maksimalno kakovost izvedbe glede na razpoložljiva sredstva. Creatimov vodja projekta vas bo sproti obveščal o stanju na projektu in poskrbel za uspešen zaključek del.

Rezultat:

 • Terminski načrt
 • Tehnična izvedba
 • Izvedba komunikacijskih aktivnosti
 • Tehnično vzdrževanje
 • Optimizacija in razvoj

"Sliši se obetavno. Kdaj se lahko dobimo?"

Najprej nam na kratko predstavite cilje projekta.

Pogovorimo se

Kako začeti?

Od začetnih analiz do svetovanja in implementacije - naši strokovnjaki vam bodo svetovali, kako zastaviti strategijo spletnega nastopa in kako jo pripeljati do uspešne realizacije.

Analiza stanja

Ste siti zamujenih priložnosti? Upadanje prometa na spletni strani, slaba prodaja v spletni trgovini, stroški marketinga, ki ne opravičujejo vložka... Kaj točno je narobe, nam bo povedala analiza spletnega nastopa.

Raziskovanje uporabnikov

Persone so fiktivne osebe, ki poosebljajo vaše tipične uporabnike. Z raziskavo ugotovimo, kaj jih motivira in, kar je še pomembneje, kakšni pomisleki jim rojijo po glavi, ko se odločajo za nakup.

Koncept spletnega nastopa

Z načrtnim pristopom boste dosegli večjo taktično odzivnost in usmerjenost v aktivnosti, ki prinašajo največ učinka.

Študije primerov

#DigitalnaStrategija

SKB

Uporabniška izkušnja v banki
SKB

Načrti? Ideje?
Pogovorimo se!

Ustvarimo skupaj novo zgodbo.

Kontaktirajte nas