Splet je korenito spremenil področje marketinga in prodaje. Trga prodajne verige in ustvarja nove poslovne modele. Creatim vam lahko pomaga, da se prilagodite novi realnosti in jo izkoristite sebi v prid.

Ne veste, kje začeti?

Od začetnih analiz do svetovanja in implementacije - naši poslovni analitiki, strokovnjaki za uporabniško izkušnjo in marketing vam bodo svetovali, kako zastaviti strategijo spletnega nastopa in kako jo pripeljati do uspešne realizacije.

Ukrepanje na osnovi podatkov

Dobre odločitve so posledica dobrih podatkov. S pomočjo spletne analitike lahko razberemo poslovne priložnosti in celovito zastavimo potrebne aktivnosti da pridemo do želenih rezultatov.

Analiza spletnega nastopa

Pridobivanje novih kupcev

Ne samo novih, tudi zadovoljstvo obstoječih uporabnikov povečamo z inbound marketingom in ustrezno spletno rešitvijo, naj gre za kupce, poslovne partnerje ali zaposlene. 

Kako do učinkovite spletne rešitve?

Večja prodaja

Creatim razvija spletne trgovine, ki izhajajo iz navad kupcev. Hočete rešitev, ki vam bo prinesla prednost pred konkurenco in zagotovila dolgoročen razvoj? Creatim živi za takšne izzive.

Kako do večje prodaje?

Oblikovanje digitalne strategije je sestavljeno iz treh faz:

Analiza stanja

Kdo so vaši uporabniki in kako jih nagovarjate? Katere aktivnosti trenutno izvajate in s kakšnim učinkom? Vašo spletno stran bomo analizirali z vidika vsebine, SEO, uporabniške izkušnje in tehnologije.

Rezultat:

Poročilo, ki posamezne vidike obstoječega spletnega nastopa rangira od manj zadovoljivih do ustreznih, s priporočiom za nadaljnje delo.

Več o analizi stanja
 
 

Raziskovanje uporabnikov

V kolikor bomo skupaj ocenili, da obstoječi podatki o uporabnikih ne zadoščajo, bomo na podlagi intervjujev in anket oblikovali referenčne persone, ki so osnova vsake strategije.

Rezultat:

Rezultat te faze je oblikovanje tipičnih person z opisom njihovih psiholoških motivov in drugih dejavnikov, ki vplivajo na nakupno odločitev.

 
 

Večkanalno spletno trgovanje

Na osnovi pridobljenih podatkov bomo razčlenili nakupni proces za vsako persono posebej, nato pa opredelili kanale in orodja, s katerimi lahko ta proces najbolj učinkovito podpremo.

Rezultat:

Dokument nakupni proces, ki opredeljuje gibanje uporabnika po nakupni poti, njegova pričakovanja v posamezni fazi in smernice za izboljšanje konverzij.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

Blog #DigitalnaStrategija

Ideal Customer Profile (ICP): Kaj je to in zakaj ga potrebujemo?

Ideal Customer Profile (ICP): Kaj je to in zakaj ga potrebujemo?

Cilj vsakega podjetja je prodajati izdelke & storitve strankam, s katerimi bomo s čim nižjimi stroški oz. resursi ustvarili čim višjo razliko v ceni.

Preberite celoten članek

Account Based Marketing (ABM)

Account Based Marketing (ABM)

Account Based Marketing ali ABM je komplementarna taktika, kjer s pomočjo različnih komunikacijskih kanalov / taktik poskušamo doseči ciljne stranke.

Preberite celoten članek

Kako izvesti spletno iskanje in targetiranje odločevalcev (digital outbound prospecting)?

Kako izvesti spletno iskanje in targetiranje odločevalcev (digital outbound prospecting)?

Vas zanima kako izvesti spletno iskanje in targetiranje primernih odločevalcev na podlagi digital outbound prospecting-a?

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za digitalno strategijo. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev