Izdelava spletnih trgovin

S sodobno spletno trgovino boste vedno korak pred konkurenco: z umetno inteligenco podprti procesi vam bodo optimizirali poslovanje, uporabnikom pa zagotovili vrhunsko nakupovalno izkušnjo. 

Hvala Mitju, Metodu in ekipi za pomoč pri zasnovi in za zanesljivo izpeljavo projekta. Dobili smo točno to, kar smo želeli. Prvi odzivi na naš novi spletni portal so izjemno pozitivni.
Miloš Protić, E3

360º pogled na spletno trgovanje

Zasnova spletne trgovine je ključni del projekta. Naši strokovnjaki bodo analizirali pričakovanja kupcev, vaš poslovni model in tehnološko okolje. Svetovali vam bodo, kako zagotoviti enovito uporabniško izkušnjo, ki bo ustvarjala promet in opravičila investicijo.

Več kot chat: personalizacija na osnovi AI

Kako zagotoviti relevantne informacije v najkrajšem času? AI lahko izbere najrelevantnejše izdelke glede na pretekle poizvedbe, oblikuje nagovor na izdelčni strani in izpostavi prednosti, ki bodo prepričale kupca. S promocijskimi prijemi, ki se prožijo kot odziv na dejanja uporabnika, boste povečali možnost nakupa.

Z umetno inteligenco (AI) podprti procesi

Umetna inteligenca poskrbi za umestitev izdelka v drevesno strukturo (kategorijo), sproti prilagaja kategorije povpraševanju, kupcu pomaga pri izbiri najustreznejšega izdelka in predlaga sorodne izdelke. S prevodom v tuje jezike vam olajša mednarodno poslovanje. 

Razvoj in integracije

Še preden se lotimo pisanja kode, bomo validirali ključne procese in integracije, da se izognemo tveganjem in dilemam v fazi razvoja. Naša uigrana programerska ekipa živi za tehnične izzive. Poskrbela bo za  razvoj, integracije, migracijo podatkov, vse do objave vaše nove spletne trgovine na svetovnem spletu.

Vzdrževanje

Gostovanje in vzdrževanje prepustite Creatimovim strokovnjakom. Stali vam bodo ob strani, ko boste uvajali nove storitve, se spopadali s predbožičimi konicami in varnostnimi izzivi. Certifikat ISO 27001 je zagotovilo, da bodo vaši podatki v varnih rokah.

Optimizacija

Še tako napredno aplikacijo ali spletno stran lahko hitro povozi čas. V Creatimu zato stalno spremljamo vedenje uporabnikov in vam v obliki poročil predlagamo konkretne izboljšave, ki jih po dogovoru tudi izvedemo.

Študije primerov

#IzdelavaSpletnihStrani

Merkur

Super odzivna spletna trgovina
Merkur