Spletna trgovina

Creatim ima 20 let izkušenj na področju razvoja spletnih trgovin. Razvijamo unikatne rešitve, ki gredo korak dlje: headless arhitekutra, API integracije, sinhronizacija s POS sistemi, večkanalno trgovanje - ne glede na tehnične izzive, v Creatimu dobite vse iz ene roke.

Hvala Mitju, Metodu in ekipi za pomoč pri zasnovi in za zanesljivo izpeljavo projekta. Dobili smo točno to, kar smo želeli. Prvi odzivi na naš novi spletni portal so izjemno pozitivni.
Miloš Protić, E3

360º pogled na spletno trgovanje

Naši strokovnjaki bodo pregledali vaš poslovni model, tehnološko okolje in pričakovanja uporabnikov. Svetovali vam bodo, kako povezati različne procese v enovito uporabniško izkušnjo in predlagali rešitev, ki bo opravičila investicijo.

Personalizirana izkušnja

Kako zagotoviti relevantne, uporabniku prilagojene informacije v najkrajšem času? S personalizirano ponudbo in promocijskimi akcijami, ki se prožijo kot odziv na dejanja uporabnika. Večja relevantnost pomeni višjo prodajo.

Analitika in segmentacija

Ni uspešne spletne trgovine brez dobre analitike. V Creatimu bomo poskrbeli, da boste v vsakem trenutku imeli vpogled v uspešnost posameznih promocijskih taktik in dobro osnovo za nadaljnje odločitve.

Razvoj in integracije

Še preden se lotimo pisanja kode, bomo poskrbeli za vse ključne procese in integracije, da omilimo tveganja za uspeh projekta. Naša uigrana programerska ekipa ljubi tehnične izzive. Poskrbela bo za razvoj, integracije, migracijo podatkov, vse do objave na svetovnem spletu.

Vzdrževanje

Gostovanje in vzdrževanje prepustite Creatimovim strokovnjakom. Stali vam bodo ob strani, ko boste uvajali nove storitve, se spopadalii z božičimi konicami in varnostnimi izzivi. Certifikat ISO 27001 je zagotovilo, da bodo vaši podatki v varnih rokah.

Optimizacija

Še tako napredno aplikacijo ali spletno stran lahko hitro povozi čas. V Creatimu zato stalno spremljamo vedenje uporabnikov in vam v obliki poročil predlagamo konkretne izboljšave, ki jih po dogovoru tudi izvedemo.

Študije primerov

#IzdelavaSpletnihStrani

Merkur

Super odzivna spletna trgovina
Merkur