Tehnična optimizacija za iskalnike je osnova zdrave spletne strani, takšne, ki jo Google z veseljem nagradi z dobro pozicijo v rezultatih iskanja. Naše stranke potrebam tehnične optimizacije zadostijo že z postavitvijo spletnega mesta na CMS-ju Credo

Vsebinska optimizacija pa se osredotoča na posamezne teme, kjer želimo izboljšati rezultate za posamezne ključne besede. Creatim se pri tem ne poslužuje spornih praks in ne obljublja nemogoče. Cilj je, da vaše strokovne kompetence nadgradimo z najboljšimi praksami optimizacije in tako zagotovimo dolgoročno izboljšavo pozicij v iskalniku.

Kako delamo

Analiza stanja

Vsak projekt se začne s vsebinsko analizo in raziskovanjem ključnih besed. Hkrati preverimo tehnično ustreznost spletnega mesta.

 
 

Načrt optimizacije

Vse napake se ne da odpraviti čez noč. Zato je potreben akcijski plan, kjer se najprej lotimo tistih težav, katerih odprava bo hitro prinesla učinek.

 
 

On-site optimizacija

Poleg odprave vsebinskih in tehničnih pomanjkljivosti se posvetimo optimizaciji vsebin z relevantnimi ključnimi besedami.

 
 

Off-site optimizacija

Naročnikom nudimo podporo pri aktivnostih na družabnih omrežjih, pisanju tekstov in pridobivanju kredibilnih povratnih povezav, kar vse vpliva na pozicijo v iskalnikih.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

#Blog SeoOptimizacija

Koristna orodja za vsebinsko optimizacijo za iskalnike

Koristna orodja za vsebinsko optimizacijo za iskalnike

Vsebinska optimizacija za iskalnike je ena ključnih aktivnosti pri ustvarjanju uspešnih spletnih projektov. Različna orodja nam pomagajo pri njeni izvedbi.

Preberite celoten članek

Digital marketing in facebook oglaševanje

Digital marketing in facebook oglaševanje

Digital marketing in kako povečati prodajo s facebook oglaševanjem.

Preberite celoten članek

Kako poiskati ključne besede za Google

Kako poiskati ključne besede za Google

Slišali ste za izraz ključne besede, pa ne veste, kako bi jih poiskali in uporabili. V tem vodiču boste izvedeli katera orodja uporabiti in kako izbrati.

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s 
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za optimizacijo za iskalnike.

Pogovorila se bosta:

  • Kakšno je trenutno stanje optimizacije
  • Kako obsežen bi bil previdoma projekt optimizacije
  • Kakšen način sodelovanja bi bil najbolj ustrezen z vidika izboljšanja pozicij na spletnih iskalnikih