Uporabniška izkušnja

Obisk na spletni strani je, konverzij pa ni. Zakaj?

Uporabniška izkušnja je preveč pomembna, da bi jo prepustili naključju. Creatimovi strokovnjaki zagovarjajo načrten pristop na osnovi razumevanja poslovnega konteksta in analize podatkov o uporabnikih.

 

Nielsen Norman Group UX certifikatGoogle UX certifikat

 

Kje lahko pomagamo?

Zadovoljstvo
uporabnikov

Na osnovi analize vaše spletne strani  bomo predlagali konkretne izboljšave, s katerimi se boste hitro prikupili svojim uporabnikom.

Več
konverzij

Vse se začne pri razumevanju uporabnikovih motivov. To je osnova  za oblikovanje realističnih scenarijev ki pripeljejo do konverzij in večje prodaje.

Vrhunski
izgled

Želite atraktivno oblikovano spletno stran ali poslovno aplikacijo? V vsakem primeru boste potrebovali oblikovno in funkcionalno poenoteno uporabniško izkušnjo.

Oglejte si študije primerov

#UporabniškaIzkušnja

Slovenska Turistična Organizacija

Z načrtovanjem in uporabniško izkušnjo do rezultatov
Slovenska Turistična Organizacija

ocena

4,5

Storitve

 

Načrtovanje uporabniške izkušnje

Uporabniško izkušnjo razvijamo in testiramo po metodi Design thinking. Izhodiščni model razvijemo v interaktivni prototip, ki ga preverimo z resničnimi podatki (Data Driven Design) in nato dodelujemo, dokler ne zadostimo vsem uporabniškim, poslovnim in tehničnim zahtevam projekta. Na ta način zmanjšamo tveganja na projektu.

 

Design thinking:
Nelinearni postopek

 

UX
Audit

Analiza uporabniške izkušnje (UX audit) vam bo nalila čistega vina. Dobili boste objektiven vpogled v pluse in minuse s stališča uporabnikov, kar je osnova za ukrepe in izboljšave za dvig odzivnosti uporabnikov in izboljšanje konverzij.

Spletno
oblikovanje

Creatimovi oblikovalci ustvarjajo vizualno prijetne spletne izkušnje, v skladu s celostno podobo blagovne znamke. Pri tem sledijo principom atomiziranega oblikovanja, kar zagotavlja konsistentno uporabniško izkušnjo in manj napora uporabnika pri spoznavanju z novo aplikacijo.

Optimizacija
uporabniške izkušnje

Končno besedo imajo vedno uporabniki, zato priporočamo testiranje in optimizacijo uporabniške izkušnje tudi po objavi, ko razpolagamo z realnimi podatki o uporabi. Rezultat bo več konverzij in manjša obremenitev klicnega centra.

Delavnice so mi predstavljale en popolnoma drugačen pogled na prenovo spletnih strani. Zaradi njih se dejansko naučiš, kako stranke razmišljajo, kaj potrebujejo in kaj si želijo. In kje v bančnem poslovanju vidijo ovire. Delavnice so bile jasne, razumljive, a vendar tudi zahtevne, pa čeprav je to zame že četrta prenova bančnih spletnih strani. A prav ta zahtevnost in nevsakdanjost da dodano vrednost tako banki kot tudi obiskovalcem spletne strani.

Nataša C., DBS Banka

Kaj pa vaš spletni nastop?

Si predstavljajte, da bi vaše konverzije poskočile, zadovoljstvo kupcev pa naraslo? Kaj bi to pomenilo za vaš posel?

Pogovorimo se

Študija primera

 

E3

Kako ustvariti bazo lojalnih kupcev?
E3

Načrti? Ideje?
Pogovorimo se!

Ustvarimo skupaj novo zgodbo.

Kontaktirajte nas