Creatim je agencija za razvoj inovativnih spletnih rešitev. S poudarkom na uporabniški izkušnji razvijamo spletne rešitve, ki domačim in mednarodnim naročnikom pomagajo navdušiti kupce in prodati več.

Zakaj Creatim

 

Razumemo posel

Iščete nekoga, ki se je pripravljen poglobiti v vse posebnosti vašega poslovanja? Odkrit pogovor o vaši situaciji in poslovnih ciljih je prvi korak in predpogoj uspešnega sodelovanja.

Fleksibilnost

Potrebujete celovito rešitev ali želite čimprej do prvih rezultatov in se boste s podrobnostmi ukvarjali kasneje? Način dela bomo prilagodili prilagodimo vašim pričakovanjem.

Kakovost

Naše rešitve temeljijo na čisti kodi in najboljših praksah kakovostne uporabniške izkušnje. V vsaki fazi testiramo rezultate, da pridemo do kakovosti, ki se od nas pričakuje

Varnost

Creatim je kot nosilec certifikata ISO 27001 zavezan strogim standardom varovanja informacij in osebnih podatkov (GDPR). Na tem področlju svetujemo tudi naročnikom.

30

Strokovnjakov

20

Let poslovanja

96

odstotno zadovoljstvo naročnikov

Kakšno sodelovanje vas zanima?

Projektno sodelovanje

Veste, kaj potrebujete, imate fiksen budžet, potrebujete pa nekoga, ki bo prevzel odgovornost za izvedbo. V takšnem primeru predlagamo projektni pristop.

Prednosti:

  • Fiksna cena
  • Fokus na izvršitvi naloge
  • Časovnica in obseg del sta v naprej določena

Strateško sodelovanje

Ta način sodelovanja je primeren, če so vaši cilji dolgoročni in potrebujete partnerja, ki vas bo pri tem podprl. Naloge se določajo sproti, naše storitve pa se obračunavajo periodično.

Prednosti:

  • Fokusiranost na rast
  • Boljša odzivnost
  • Manj administracije

Metodologija dela

Kaj je za uspešnost projekta še posebej pomembno

Opredelitev projekta

Na uvodnem sestanku nas bodo zanimali vaši izzivi in pričakovanja. Sledi analiza obstoječega stanja, nato pa se posvetimo uporabniškim, performančnim in varnostnim zahtevam, dokler nimamo vsi poenotene predstave o končnem rezultatu projekta.

Ko odpravimo vse dileme in “zakoličimo” obseg, izdelamo funkcionalno specifikacijo, dokument, ki je hkrati navodilo izvedbeni ekipi in osnova za določitev cene projekta.

Vodenje projekta

Za spletne projekte je značilna soodvisnost med naročnikom in izvajalcem. Brez aktivne podpore naročnika v obliki pravočasnih informacij in operativnih odločitev bo delo zastajalo, trpi lahko kakovost.

Na Creatimovi strani za koordinacijo skrbijo izkušeni projektni managerji. Sproti odpravljajo ozka grla, tudi če pride do novih dejstev in neizogibnih sprememb v zasnovi rešitve. O dogajanju redno obveščajo naročnika.

Zagotavljanje kakovosti

Creatimova metodologija zagotavljanja kakovosti zasleduje sprotno preverjanje rezultatov razvoja s pomočjo testnega načrta. Testiranje je na prvi pogled zamudno. A iz prakse vemo, da s tem preprečimo napake v začetnih, ključnih fazah razvoja, katerih odprava bi bila kasneje še bistveno bolj zamudna ali pa bi celo ogrozila projekt.

Končno uprabniško testiranje izvede naročnik ob podpori Creatimov strokovnjakov.

Dolgoročno sodelovanje

Če od svoje spletne strani želite rezultate, potem se delo po objavi šele zares začne.

Zato svojim naročnikom stojimo ob strani in nudimo 360º podporo tudi po objavi: spremljamo delovanje kritičnih sistemov 24/7, skrbimo za varnost, odpravljamo trenja v uporabniški izkušnji, izvajamo marketinške aktivnosti in z inovativnimi idejami prispevamo k nadaljnjem razvoju rešitve.

"Sliši se zanimivo. Kako lahko začnemo?"

Najprej nam povejte kaj o vaših načrtih in pričakovanjih.

Pogovorimo se

Vodstvo

Andrej Perc

Senior Consultant, partner

Andrej je vodil Creatim od ustanovitve do l. 2019. V podjetju je vzpostavil kulturo transparentnosti in fair-playa. Na tej podlagi se je začetna ekipa hitro širila in prerasla v eno najuglednejših slovenskih spletnih agencij.
Kot arhitekta ga že od nekdaj zanima vpliv oblikovanega prostora (tudi digitalnega) na človeka in obratno.
Andrej je vodil Creatim do 2019, ko je krmilo prepustil Gregorju.

Gregor Rupnik

Direktor, partner

Gregor je leta 2019 prevzel vodenje družbe. V tej novi vlogi se je posvetil zlasti optimiziranju procesov in skrbi za kakovost. Veliko mu pomeni pozitivno vzdušje v podjetju, saj ve, da bo od zadovoljnih sodelavcev dobil največ. Piše članke za strokovne revije in je zaslužen za vrsto nagrad, ki jih je prejel Creatim.
Gregor je velik U2 fan in nasploh zagret rocker, kar mu pomaga, da obvladuje “Rock & Roll” tudi v službi.

Mitja Špende

Senior consultant, partner

Mitja živi za priložnosti, ki jih ponuja splet. Kot izkušen poslovni analitik naročnikom pomaga ovrednotiti različne scenarije s ciljem, da se poišče optimalna rešitev. Njegov moto “Kar ne prodaja, ni dovolj dobro,” najbolje odraža Mitjev pragmatičen pristop k izzivom s tega področja.
Mitja je vedno neučakan, ko je treba stvari spraviti na višjo raven. Celo svojega enoletenga sina je poskusil naučiti osnov trigonometrije.

Klemen Urbančnik

Vodja projektne pisarne, partner

Klemen se je kot podjetnik preizkusil v mnogih spletnih zgodbah. Še danes upravlja več spletnih trgovin. Ve, kaj na spletu deluje in kaj ne.
V 15 letih sodelovanja s Creatimom je opravljal vrsto nalog, zato pozna delovanje agencije iz vseh zornih kotov. Danes je Klemen most med naročniki in razvojno ekpo. Vodi projekte, koordinira izvedbo in skrbi, da naročniki dobijo, po kar so prišli.

Nagrade in priznanja

Načrti? Ideje?
Pogovorimo se!

Ustvarimo skupaj novo zgodbo.

Kontaktirajte nas