O Creatimu

Creatim je ponudnik digitalnih rešitev s poudarkom na uporabniški izkušnji. Razvijamo spletne trgovine, spletna mesta in tehnološko napredne portale, ki domačim in mednarodnim naročnikom pomagajo navdušiti kupce in prodati več.

Za naše delo smo prejeli številne nagrade.

Celovita rešitev

Poskrbimo za celotno rešitev, od poslovne analitike in uporabniške izkušnje do integracij in vzdrževanja. Naše storitve so namenjene podjetjem, ki želijo

  • povečati prodajo,
  • s pomočjo inovativnih spletnih storitev pritegniti kupce,
  • hitro prodreti na nova tržišča,
  • odpraviti ozka grla v procesu nabave in prodaje.

Bistvo našega dela sta kakovostna uporabniška izkušnja in tehnična dovršenost naših rešitev. Za nami je več kot 200 uspešno izvedenih spletnih projektov in 15 let izkušenj z e-trgovanjem.

Stranke in partnerstvo

Med našimi strankami so velika podjetja kot so NLB, AMZS, Intersport, Kolektor, Unior in številna manjša, ki se zavedajo, da je internet pomemben dejavnik v procesu prodaje.

Partnerstvo z IBM-om, vodilnim ponudnikom tehnoloških rešitev za spletno trgovanje, nam omogoča, da po potrebi v ekipi angažiramo mednarodno uveljavljene strokovnjake in svoje rešitve gradimo na izkušnjah preverjeno uspešnih poslovnih modelih.

Verjamemo v transparentne odnose, zgrajene na medsebojnem zaupanju in fair-playu.Usmerjenost k ciljem

Creatimove rešitve so zasnovane v kontekstu naročnikovega poslovnega okolja in pričakovanj uporabnikov. V tem duhu potekajo vse nadaljnje aktivnosti.

Uporabniška izkušnja

Razveselite svoje uporabnike - izkoristite naših 15 let izkušenj s tega področja, tudi na najbolj zahtevnih mednarodnih projektih.

Tehnično znanje

Naši certificirani strokovnjaki poskrbijo, da se njihove rešitve lepo vklopijo v obstoječe tehnično okolje in da - delujejo.

Kako delamo

Cilj je naročnikov uspeh

Razvijamo rešitve, ki naročniku prinesejo dodano vrednost. Ta cilj je odgovornost vsakega izmed nas. Zaupanje naročnikov in obojestranski uspeh na dolgi rok imata prednost pred kratkoročnimi zaslužki.

Zaupnost je osnova

Vse informacije v zvezi s poslovanjem, načrti in projekti naših naročnikov smatramo za poslovno tajnost. Najvišja stopnja zaupnosti velja zlasti pri obravnavi poslovnih ali osebnih podatkov naših bodočih, obstoječih in preteklih naročnikov.

Držimo obljube

Naše storitve temeljijo na strokovnosti in znanju. Kar obljubimo tudi izvedemo v okviru dogovorjenih rokov in sredstev. Prevzamemo odgovornost za svoje delo in poskrbimo za čim hitrejšo odpravo morebitnih težav.

Prilagodljivost je pomembnejša od zanimivih dodatkov

Ob današnjem tempu poslovanja je razumljivo, da se potrebe naročnikov spreminjajo. Zato stremimo k modularni zasnovi rešitev, ki omogočajo prilagodljivost poslovnim izzivom ob čim manjših posegih v zasnovo rešitve.

Zagotavljamo kakovost

S stalnim preverjanjem ustreznosti in ekonomičnosti naših postopkov in rešitev zagotavljamo kakovost končnih rezultatov našega dela. Naročnikom omogočamo sproten vpogled v stanje na projektu in jih redno obveščamo o poteku našega dela.

Zavezanost načelom etičnega poslovanja

Naša zavezanost transparentnim odnosom se začne pri upoštevanju zakonodaje, regulative in dobrih praks. Poslom, kjer slutimo neetičnost ali korupcijo se izogibamo. Verjamemo v transparentne odnose, zgrajene na medsebojnem zaupanju in fair-playu.

Vodstvo

Strokovnost, odgovornost, pregledni odnosi in timsko delo.

Andrej Perc
Direktor

Andrej je ustanovitelj agencije. V Creatimu skrbi, da delo poteka v vzdušju inovativnosti in jasnih ciljev, kljub stalnemu prilagajanju novim izzivom, ki jih prinaša razvoj spletnih tehnologij.

Njegovo strokovno področje je digitalna transformacija. Pri tem izhaja iz stališča uporabnika. Na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja marketinga, uporabniške izkušnje, psihologije uporabnika in digitalnih tehnologij naročnikom svetuje, kako izkoristiti internet, zlasti na področju spletnega trgovanja. Pod njegovim vodstvom se je Creatim razvil v eno najuglednejših slovenskih digitalnih agencij.

Andrej je oče dveh cunamijev. Da jim ne podleže, trenira obrambno veščino aikido.

www.linkedin.com/in/andrejperc

 

Gregor Rupnik
Izvršni direktor

Gregor je kot izvršni direktor odgovoren za zadovoljstvo naročnikov. Njihove želje prevaja v tehnične specifikacije, organizira dnevne aktivnosti in skrbi, da so naročene rešitve izvedene, kot je bilo dogovorjeno, v skladu z najvišjimi merili kakovosti. Če mu čas omogoča, se z veseljem tudi sam loti načrtovanja in vodenja kakega projekta. V velik izziv mu je dobra klima v podjetju, saj ve, da bo od zadovoljnih sodelavcev dobil največ. Piše članke za strokovne revije in je zaslužen za vrsto nagrad, ki jih je prejel Creatim.

Gregor je velik U2 fan in nasploh zagret rocker, kar mu pomaga, da obvladuje “Rock & Roll” tudi v službi.

https://www.linkedin.com/in/gregor-rupnik

 

Mitja Špende
Direktor poslovnega razvoja

Mitja živi za digitalni svet. Skrbi tako za Creatimove aktivnosti na prodajno - marketinškem področju kot tudi za uspešnost Creatimovih naročnikov. Njegov moto "Kar ne prodaja, ni dovolj dobro," najbolje odraža Mitjev pragmatičen pristop k izzivom s tega področja. Pravi, da je najboljša strategija, če kupcu pomagaš, da doseže boljše rezultate. Njegovo delo zato seže od strateških iniciativ do taktičnih prijemov, vse z namenom, da naročnik iz svojega prodajnega lijaka iztisne več.

Mitja je vedno neučakan, ko je treba stvari spraviti na višjo raven. Celo svojega enoletnega sina  je poskusil naučiti osnov trigonometrije.

www.linkedin.com/in/mitjaspende

 

Načrti? Izzivi? Pokličite nas!
Sodelujmo!

Kontakt