30

Strokovnjakov

20

Let poslovanja

96

Zadovoljnih naročnikov

Zakaj Creatim

 

Razumemo posel

Iščete nekoga, ki se je pripravljen poglobiti v vse posebnosti vašega poslovanja? Odkrit pogovor o vaši situaciji in poslovnih ciljih je prvi korak in predpogoj uspešnega sodelovanja.

Fleksibilno partnerstvo

Potrebujete celovito rešitev ali želite čimprej do prvih rezultatov in se boste s podrobnostmi ukvarjali kasneje? Način dela in sodelovanja vedno prilagodimo vašim pričakovanjem.

Ustvarjamo kakovost

Naše rešitve temeljijo na čisti kodi in najboljših praksah uporabniške izkušnje. V vsaki fazi razvoja projekta testiramo rezultate, da pridemo do kakovosti, ki se od nas pričakuje.

Varnost podatkov

Creatim je kot nosilec certifikata ISO 27001 zavezan strogim standardom varovanja informacij in osebnih podatkov (GDPR). Na tem področju tudi svetujemo naročnikom.

Kaj je Creatim?

Creatim je svetovalno in razvojno podjetje na področju spletnega poslovanja. S poudarkom na uporabniški izkušnji razvijamo spletne rešitve, ki domačim in mednarodnim naročnikom pomagajo navdušiti kupce in prodati več.
 

Smo potrpežljivi poslušalci. 

Creatim je svetovalno in razvojno podjetje na področju spletnega poslovanja. S poudarkom na uporabniški izkušnji razvijamo spletne rešitve, ki domačim in mednarodnim naročnikom pomagajo navdušiti kupce in prodati več.

Prilagodljivo partnerstvo

Creatim sodeluje z naročniki, ki v internetu vidijo bistven element njihove poslovne vizije. V osnovi ponujamo dve obliki sodelovanja: projektno in kontinuirano. V praksi se prvo večkrat nadaljuje v drugo.

A - Projektno sodelovanje

Ste že pripravili projektna izhodišča, imate jasno predstavo o končnem izdelku in želite fiksno ponudbo? Potem bo za vas najprimernejši projektni pristop. V tem primeru Creatim prevzame vso odgovornost za izdelavo rešitve v okviru dogovorjenih rokov in cene.

B - Kontinuiran razvoj

Za razvoj aplikacij, katerih končna podoba v začetnih fazah še ni povsem določena oz. se sproti prilagaja odzivu potencialnih uporabnikov, je najprimernejša agilna oblika sodelovanja. Dogovorimo se za urne postavke, za obseg dela pa se dogovarjamo sproti, glede na vaše potrebe in odzive trga.

Spoznaj naš vsakdan

Kulturo podjetja je težko pojasniti z besedami.

Spoznaj naš vsakdan
Spoznaj naš vsakdan

V kaj verjamemo

Vzajemno uspešna partnerstva.

Gradimo odnose, ki temeljijo na transparentnosti, medsebojnem razumevanju in fair-playu. Na ta način ustvarjamo trdna zavezništva, ki koristijo vsem: podjetju, naročnikom, zaposlenim in partnerjem.

Zaupnost je osnova. 

Vse informacije v zvezi s poslovanjem obravnavamo kot poslovno tajnost. Zlasti to velja pri obdelavi poslovnih ali osebnih podatkov naših bodočih, obstoječih in preteklih naročnikov. Njihovo zaupanje na dolgi rok imata prednost pred kratkoročnimi zaslužki.

Znanje je najboljša naložba.

Kakovost izvira iz znanja, zato se stalno izobražujemo in sledimo tehnološkim trendom. Stalno izboljšujemo delovne procese, pristope in posledično naše storitve. Certifikati s področja naših storitev in informacijske varnosti naročnikom dokazujejo, da smo prava ekipa.

Pri kakovosti ni kompromisov.

Radi imamo strokovne izzive. Držimo obljube in spoštujemo roke. Prizadevamo si, da je rezultat naših rešitev merljiv uspeh naših naročnikov. Zato ima uporabnost ima vedno prednost pred "kul fičerji", ki jih v praksi nihče ne uporablja.

Odprta komunikacija.

Medsebojnih problemov ne pometamo pod preprogo ampak jih rešujemo sproti, v odkritem in strpnem dialogu. Sprejemamo konstruktivno kritiko in razumemo, da ljudje delamo tudi napake. Svoje delo jemljemo resno, a se znamo ob tem tudi fino zabavati.

Etično poslovanje.

Naša zavezanost transparentnim odnosom se začne pri upoštevanju zakonodaje, regulative in dobrih praks. Poslom, kjer slutimo neetičnost ali korupcijo se izogibamo. Verjamemo v transparentne odnose, zgrajene na medsebojnem zaupanju in fair-playu.

Management

  • Andrej Perc
  • Ustanovitelj

Andrej je ustanovitelj agencije. V Creatimu skrbi, da delo poteka v vzdušju inovativnosti in jasnih ciljev, kljub stalnemu prilagajanju novim izzivom, ki jih prinaša razvoj spletnih tehnologij. Njegovo strokovno področje je digitalna transformacija. Na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja marketinga, uporabniške izkušnje, psihologije uporabnika in digitalnih tehnologij naročnikom svetuje, kako izkoristiti internet, zlasti na področju spletnega trgovanja. Pod njegovim vodstvom se je Creatim razvil v eno najuglednejših slovenskih digitalnih agencij. Andrej je oče dveh najstnikov. Da jim ne podleže, trenira obrambno veščino aikido.Več

  • Gregor Rupnik
  • Direktor

Gregor je odgovoren za zadovoljstvo naročnikov. Njihove želje prevaja v tehnične specifikacije, organizira dnevne aktivnosti in skrbi, da so naročene rešitve izvedene, kot je bilo dogovorjeno, v skladu z najvišjimi merili kakovosti. Če mu čas omogoča, se z veseljem tudi sam loti načrtovanja in vodenja kakega projekta. V velik izziv mu je dobra klima v podjetju, saj ve, da bo od zadovoljnih sodelavcev dobil največ. Piše članke za strokovne revije in je zaslužen za vrsto nagrad, ki jih je prejel Creatim. Gregor je velik U2 fan in nasploh zagret rocker, kar mu pomaga, da obvladuje “Rock & Roll” tudi v službi. Več

  • Mitja Špende
  • Direktor Poslovnega Razvoja

Mitja živi za digitalni svet. Skrbi tako za Creatimove aktivnosti na prodajno - marketinškem področju kot tudi za uspešnost Creatimovih naročnikov. Njegov moto “Kar ne prodaja, ni dovolj dobro” najbolje odraža Mitjev pragmatičen pristop k izzivom s tega področja. Pravi, da je najboljša strategija, če kupcu pomagaš, da doseže boljše rezultate. Njegovo delo zato seže od strateških iniciativ do taktičnih prijemov, vse z namenom, da naročnik iz svojega prodajnega lijaka iztisne več. Mitja je vedno neučakan, ko je treba stvari spraviti na višjo raven. Celo svojega enoletenga sina je poskusil naučiti osnov trigonometrije. Več

Nagrade in priznanja

UX design awards
UX design awards

Nominacija na svetovnem tekmovanju za odlične izkušnje.

Websi
Websi

Največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji. 

Clutch
Clutch

Nagrada za najboljša B2B podjetja v Sloveniji. 

Netko
Netko

Simbol spletne odličnosti - nagrada za najboljše spletne projekte.

IBM Sollution Exellence Award
IBM Sollution Exellence Award

Nagrada za najboljše spletne rešitve. 

Projekti ki jih podpiramo

Šport

Planica
Aikido shodokan

Razvoj mladih

Junaki 3. nadstropja
Super Glavce

Vprašajte nas!

Vas zanima, kako vam lahko pomagamo pri oblikovanju uporabniške
izkušnje, optimizacije ali postavitvi spletnega mesta?

Vprašajte nas

Načrti? Ideje?
Pogovorimo se!

Ustvarimo skupaj novo zgodbo.

Kontaktirajte nas