Zakaj Creatim

Razumemo posel

Iščete nekoga, ki se je pripravljen poglobiti v vse posebnosti vašega poslovanja? Odkrit pogovor o vaši situaciji in poslovnih ciljih je prvi korak in predpogoj uspešnega sodelovanja.

Fleksibilno partnerstvo

Potrebujete celovito rešitev ali želite čimprej do prvih rezultatov in se boste s podrobnostmi ukvarjali kasneje? Način dela in sodelovanja vedno prilagodimo vašim pričakovanjem.

Ustvarjamo kakovost

Naše rešitve temeljijo na čisti kodi in najboljših praksah uporabniške izkušnje. V vsaki fazi razvoja projekta testiramo rezultate, da pridemo do kakovosti, ki se od nas pričakuje.

Varnost podatkov

Creatim je kot nosilec certifikata ISO 27001 zavezan strogim standardom varovanja informacij in osebnih podatkov (GDPR). Na tem področlju tudi svetujemo naročnikom.

Smo potpežljivi poslušalci.

Creatim živi za kompleksne spletne projekte, kjer se prepletajo tehnični, varnostni in poslovni izzivi. Namesto vsiljevanja raznih šablonskih produktov se poglobimo v naročnikovo situacijo, da ugotovimo, s katerimi prijemi ga lahko najučinkoviteje podpremo na spletu. Iskreno prizadevanje za naročnikov uspeh je osnova uspešnega sodelovanja. Vse ostalo so podrobnosti.

Creatim je svetovalno in razvojno podjetje na področju spletnega poslovanja. S poudarkom na uporabniški izkušnji razvijamo spletne rešitve, ki domačim in mednarodnim naročnikom pomagajo navdušiti kupce in prodati več.

Družba je nosilec mednarodnega standarda ISO 27.000 na področju informacijske varnosti.

30

Strokovnjakov

20

Let poslovanja

96

Zadovoljnih naročnikov

Prilagodljivo partnerstvo

Creatim sodeluje z naročniki, ki v internetu vidijo bistven element njihove poslovne vizije. V osnovi ponujamo dve obliki sodelovanja: projektno in kontinuirano. V praksi se prvo večkrat nadaljuje v drugo.

Projektno sodelovanje

Ste že pripravili projetkna izhodišča, imate jasno predstavo o končnem izdelku in želite fiksno ponudbo? Potem bo za vas najprimernejši projektni pristop. V tem primeru Creatim prevzame vso odgovornost za izdelavo rešitve v okviru v naprej dogovorejnih rokov in cene.

Kontinuiran razvoj

Za razvoj aplikacij, katerih končna podoba v začetnih fazah še ni povsem določena oz. se sproti prilagaja odzivu potencialnih uporabnikov, je najprimernejša agilna oblika sodelovanja. Dogovorimo se za urne postavke, za obseg dela pa se dogovarjamo sproti, glede na vaše potrebe in odzive trga.

V kaj verjamemo

Prizadevamo si za vzajemno uspešna partnerstva

Gradimo odnose, ki temeljijo na transparentnosti, medsebojnem razumevanju in fair-playu. Na ta način ustvarjamo trdna zavezništva, ki koristijo vsem: podjetju, naročnikom, zaposlenim in partnerjem.

Zaupnost je osnova

Vse informacije v zvezi s poslovanjem obravnavamo kot poslovno tajnost. Zlasti to velja pri obdelavi poslovnih ali osebnih podatkov naših bodočih, obstoječih in preteklih naročnikov. Njihovo zaupanje na dolgi rok imata prednost pred kratkoročnimi zaslužki.

Znanje je najboljša naložba

Kakovost izvira iz znanja, zato se stalno izobražujemo in sledimo tehnološkim trendom. Stalno izboljšujemo delovne procese, pristope in posledično naše storitve. Certifikati s področja naših storitev in informacijske varnosti naročnikom dokazujejo, da smo prava ekipa.

Pri kakovosti ni kompromisov

Radi imamo strokovne izzive. Držimo obljube in spoštujemo roke. Prizadevamo si, da je rezultat naših rešitev merljiv uspeh naših naročnikov. Zato ima uporabnost ima vedno prednost pred "kul fičerji", ki jih v praksi nihče ne uporablja.

Zavezanost načelom etičnega poslovanja

Naša zavezanost transparentnim odnosom se začne pri upoštevanju zakonodaje, regulative in dobrih praks. Poslom, kjer slutimo neetičnost ali korpucijo se izogibamo. Verjamemo v transparentne odnose, zgrajene na medsebojnem zaupanju in fair-playu.

Odprta komunikacija

Medsebojnih problemov ne pometamo pod preprogo ampak jih rešujemo sproti, v odkritem in strpnem dialogu. Sprejemamo konstruktivno kritiko in razumemo, da ljudje delamo tudi napake. Svoje delo jemljemo resno, a se znamo ob tem tudi fino zabavati.

Ideje? Izzivi? Spoznajmo se!

Pogovorimo se       

Projekti, ki jih podpiramo

Nagrade in priznanja

Management

Andrej Perc

Ustanovitelj

Andrej je ustanovitelj agencije. V Creatimu skrbi, da delo poteka v vzdušju inovativnosti in jasnih ciljev, kljub stalnemu prilagajanju novim izzivom, ki jih prinaša razvoj spletnih tehnologij.
Njegovo strokovno področje je digitalna transformacija. Na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja marketinga, uporabniške izkušnje, psihologije uporabnika in digitalnih tehnologij naročnikom svetuje, kako izkoristiti internet, zlasti na področju spletnega trgovanja. Pod njegovim vodstvom se je Creatim razvil v eno najuglednejših slovenskih digitalnih agencij.
Andrej je oče dveh najstnikov. Da jim ne podleže, trenira obrambno veščino aikido.

Linkedin

Gregor Rupnik

Direktor

Gregor je odgovoren za zadovoljstvo naročnikov. Njihove želje prevaja v tehnične specifikacije, organizira dnevne aktivnosti in skrbi, da so naročene rešitve izvedene, kot je bilo dogovorjeno, v skladu z najvišjimi merili kakovosti. Če mu čas omogoča, se z veseljem tudi sam loti načrtovanja in vodenja kakega projekta. V velik izziv mu je dobra klima v podjetju, saj ve, da bo od zadovoljnih sodelavcev dobil največ. Piše članke za strokovne revije in je zaslužen za vrsto nagrad, ki jih je prejel Creatim.
Gregor je velik U2 fan in nasploh zagret rocker, kar mu pomaga, da obvladuje “Rock & Roll” tudi v službi.

Linkedin

Mitja Špende

Direktor Poslovnega Razvoja

Mitja živi za digitalni svet. Skrbi tako za Creatimove aktivnosti na prodajno - marketinškem področju kot tudi za uspešnost Creatimovih naročnikov. Njegov moto “Kar ne prodaja, ni dovolj dobro,” najbolje odraža Mitjev pragmatičen pristop k izzivom s tega področja. Pravi, da je najboljša strategija, če kupcu pomagaš, da doseže boljše rezultate. Njegovo delo zato seže od strateških iniciativ do taktičnih prijemov, vse z namenom, da naročnik iz svojega prodajnega lijaka iztisne več.
Mitja je vedno neučakan, ko je treba stvari spraviti na višjo raven. Celo svojega enoletenga sina je poskusil naučiti osnov trigonometrije.

Linkedin