Kariera

Ker ni vse služba

Delo ali zabava? Oboje! Želimo, da reševanje digtalnih izzivov postane tvoj hobi, Creatim pa kraj, kjer se rojevajo prijateljstva.

Aktualno

Asistent/ka za spletni marketing

(m/ž)

V Creatimu iščemo samostojno in odgovorno osebo, ki se na spletu počuti domače. Če je pri delu tvoj cilj izboljšati spletni nastop naročnikov, potem te vabimo, da se pridružiš naši ekipi.

Več

Pridruži se nam

Odnosi
V Creatimu ne potrebujemo “happiness managerja”. Zanimivo delo, fair play odnosi in ustrezno plačilo so dovolj dobra osnova za prijetno počutje.

Mentorstvo
Se želiš učiti od najboljših? Creatimovi strokovnjaki so se podpisali pod najzahtevnejše spletne projekte, doma in v tujini. Je med njimi tvoj bodoči mentor?

Prilagodljivost
Spoštujemo tvojo zasebnost in tudi družina nam je na prvem mestu. Zato ni toliko pomembno kdaj delaš in od kod -  važno da si “in the mood”.

Kako poteka delo na daljavo v Creatimu

Kako poteka uvajanje na novo delovno mesto?

Tu si verjetno zato, ker te zanima delo v Creatimu. Veseli nas, da razmišljaš o tem. Predlagamo, da zbereš pogum in nam pošlješ svoj CV, vse ostalo se bo odvilo samo od sebe. V roku enega meseca si že lahko del ekipe, seveda pa se bomo prilagodili tvojim obveznostim pri predaji poslov pri trenutnem delodajalcu.

Spoznajmo se

Prvi korak je, da nam pošlješ CV. Zelo nam je pomembno, da kot ljudje utripamo na istih frekvencah. Odgovor ti pošiljemo v okviru enega tedna.

Razgovor

Če smo te v CVju začutili, te bomo povabili na razgovor. Pogovorili se bomo o tvojih vrednotah in ambicijah in o naših pričakovanjih do tebe.

Testna naloga

Sledi testna naloga, ki jo opraviš od doma, traja pa približno 2- 3 ure. Ne iščemo perfekcije. Zanimajo nas tvoje izkušnje, strokovni nivo in način razmišljanja.

Uvajalni projekt

Ob tvojem prvem projektu te bo mentor seznanil s tehnološkim okoljem, načinom dela in ponudbo burgerjev v bližnji okolici.

Sprejem

Za tvoj prvi delovni dan bo dovolj, če si zapomniš vsaj mentorja in kje je kavomat. Mentor je tvoja help točka. V roku tedna dni boš v Creatimu kot doma.

Ponudba

Prišli smo do točke, ko se je treba pogovoriti o konkretnih pogojih dela. Če se dogovorimo, ti pošljemo pogodbo. Dobrodošel v Creatimu!

Pri delu v Creatimu mi je všeč sproščeno vzdušje, kjer se spodbuja medsebojna pomoč in prijateljstvo. Kultura podjetja najbolje pride do izraza, če pri delu pride do težav, saj težave brez nestrpnosti in slabe volje rešimo skupaj. Podjetje da velik poudarek na medsebojne odnose in dobro vzdušje, kar se opazi takoj, ko stopiš čez prag.
Nejc, QA inženir

Zelo mi je pomembna kultura podjetja. V zraku se čuti sodelovanje, spodbujanje, povezanost. Vse to ustvarja pozitivno vzdušje, veliko je smeha. V času Korone sem to najbolj pogrešala. Sodelavci so vedno pripravljeni pomagati, nihče ni le številka.
Nina, računovodstvo

Top ekipa, s sodelavci se super razumem. Projekti so zanimivi, organizacijsko in strokovno, tehnologija se razvija, vedno se naučiš kaj novega. Všeč mi je, ker si lahko delo organiziraš po svoje, na hitro si lahko vzameš dopust, če je treba. Pa vedno nekaj dogaja: kul-petki, jadranja, športne aktivnosti…
Bernard, razvoj

Največja prednost Creatima so ljudje, vedno pripravljeni pomagati. Delo je dinamično, vsak si lahko čas organizira po svoje, včasih raje delam od doma. Ob petkih se sicer splača biti v firmi, kul-petki so zakon. Ne samo zaradi kulinarike - predvsem si na tekočem z informacijami.
Tadej, razvoj

Veliko mi pomeni zaupanje do zaposlenih, kar doprinese k sproščenemu vzdušju. To se kaže na vseh ravneh. Ekipa je povezana in si med seboj pomaga. Všeč mi je, da je vodstvo pripravljeno poslušati želje in potrebe zaposlenih in da se veliko dela na odnosih. TOP/DREAM team!!
Ana, marketing strokovnjakinja

Pet razlogov, da se spoznamo

1. Zanimivi projekti

Delo na mednarodnih projektih in sodelovanje z najbolj uglednimi domačimi naročniki ponuja vrsto priložnosti za nabiranje izkušenj in širjenje znanja.

2. Stimulativno okolje

V Creatimu ni “šefov” in “delavcev”. Štejejo argumenti in znanje. Vedno lahko računaš na pomoč kolegov, če se zatakne. Težave rešujemo v duhu odprtega dialoga in medsebojnega razumevanja. Če ne drugače, ob pivu po službi:)

3. Izobraževanje

Creatim gradi na predanosti in talentu vsakega posameznika. Medsebojna pomoč, interna izobraževanja, mentorstvo in udeležba na konferencah doma in v tujini so zato sestavni del zgodbe.

4. Osebnostna rast

Kreativnost in prisila ne gresta skupaj. V Creatimu ni “policajev”, zato iščemo samostojne, motivirane in odgovorne ljudi, ki znajo razporejati svoj čas in uskladiti delo s privatnim življenjem in skrbjo za družino.

5. Dolgoročnost in stimulativno plačilo

Veliko sodelavcev je v Creatimu še iz študentskih let, nekateri že 10 let in več. Ponujamo znanju in izkušnjam primerno plačilo in delo za nedoločen čas.

Te delo v Creatimu zanima?

Prvi korak je, da se srečamo in pogovorimo. Tudi če trenutno ni razpisanega delovnega mesta zate, predlagamo, da napišeš kaj o sebi.
Važno je da se spoznamo!

Kontakt