PROSTA DELOVNA MESTA

Vodja projektov (m/ž)

Te veseli koordinacija nalog in delo v motivirani, izkušeni spletni ekipi? Te zanimajo izzivi digitalnega poslovanja, vodenje razvoja spletnih portalov in e-trgovin?

Več

PHP Developer (m/ž)

Creatim je v fazi uvajanja nove platforme za spletno trgovanje na osnovi Symfony 2 (PHP). Postavljamo ekipo in iščemo izkušenega programerja za delo na razvoju zahtevnejših e-commerce projektov. Pridruži se nam in rasti skupaj z nami!

Več

Magento Developer (m/ž)

Si izkušen Magento razvijalec, ki išče nove izzive? Izkoristi priložnost, postani pomemben član e-commerce ekipe in rasti z nami!

Več

PET RAZLOGOV, DA SE SPOZNAMO

 • 1 Zanimivi projekti

  Delo na mednarodnih projektih in sodelovanje z najbolj uglednimi domačimi naročniki ponuja vrsto priložnosti za nabiranje izkušenj in širjenje znanja.
 • 2 Stimulativno delovno okolje

  V Creatimu ni “šefov” in “delavcev”. Štejejo argumenti in znanje. Vedno lahko računaš na pomoč kolegov, če se zatakne. Težave rešujemo v duhu odprtega dialoga in medsebojnega razumevanja. Če ne drugače, ob pivu po službi:)
 • 3 Izobraževanje

  Creatim gradi na predanosti in talentu vsakega posameznika. Medsebojna pomoč, interna izobraževanja, mentorstvo in udeležba na konferencah doma in v tujini so zato sestavni del zgodbe.
 • 4 Osebnostna rast

  Kreativnost in prisila ne gresta skupaj. V Creatimu ni “policajev”, zato iščemo samostojne, motivirane in odgovorne ljudi, ki znajo razporejati svoj čas in uskladiti delo s privatnim življenjem in skrbjo za družino.
 • 5 Dolgoročnost in stimulativno plačilo

  Veliko sodelavcev je v Creatimu še iz študentskih let, nekateri že 10 let in več. Ponujamo znanju in izkušnjam primerno plačilo in delo za nedoločen čas.

Kje začeti?

Prvi korak je, da se spoznamo. Tudi če se ne najdeš med trenutno razpisanimi delovnimi mesti, predlagamo, da napišeš kaj o sebi. Cilj je, da zgradimo odnos in ti morda nekoč pomagamo na tvoji karierni poti.

Oddaj vlogo