NAJBOLJŠI SO Z NAMI

Skrbimo tako za gazele kot vlečne konje slovenskega gospodarstva. Med njimi so NiceLabel, EKWB, Merkur, SKB, NLB Vita, Elektronabava, Energotuš, STO in številni drugi, ki so v spletu prepoznali svojo priložnost. Njihov spletni nastop je v veliki meri naša odgovornost, zato potrebujemo sposobno ekipo.

PRIDRUŽI SE NAŠI TEHNIČNI EKIPI

Jedro naše tehnične ekipe so izkušeni programerji, mnogi so v Creatimu že pet let in več. Večina nas ima družine, zato je delo v Creatimu organizirano tako, da v kar največji meri upošteva potrebe posameznika.

Razumemo, da kdor dela, dela tudi napake. Važno je, da jih ne pometamo pod preprogo, ampak se iz njih vsi kaj novega naučimo. Mlajši kandidati lahko računajo na mentorstvo starejših kolegov.

Osnova našega razvojnega okolja so PHP platforme Symfony, Magento in Wordpress. Komunikacija poteka preko Slacka in ticketing sistema, vse spremembe se beležijo v Git-u. Pri razvoju si pomagamo s sodobnimi orodji kot sta Docker in PHP Storm. Večina naših rešitev je nameščena v lastnem linux strežniškem okolju.

Predvsem so nam pomembne vrednote. Kdor se v njih ne prepozna, ne sodi v Creatim. Vse ostalo se da naučiti.

Te delo v takšnem okolju zanima? Prvi korak je, da se srečamo in pogovorimo. Tudi če se ne najdeš med trenutno razpisanimi delovnimi mesti, predlagamo, da napišeš kaj o sebi. Važno je da se spoznamo.

PROSTA DELOVNA MESTA

Magento Developer (m/ž)

Si izkušen Magento razvijalec, ki išče nove izzive? Izkoristi priložnost, postani pomemben član e-commerce ekipe in rasti z nami!

Več

Wordpress / Frontend Developer (m/ž)

Se ti zdi, da bi lahko svoje znanje bolje izkoristil? Na področju Wordpress projektov želimo okrepiti ekipo. Iščemo izkušenega front-end razvijalca, ki bi se rad preizkusil na zahtevnejših nalogah.

Več

PET RAZLOGOV, DA SE SPOZNAMO

 • 1 Zanimivi projekti

  Delo na mednarodnih projektih in sodelovanje z najbolj uglednimi domačimi naročniki ponuja vrsto priložnosti za nabiranje izkušenj in širjenje znanja.
 • 2 Stimulativno delovno okolje

  V Creatimu ni “šefov” in “delavcev”. Štejejo argumenti in znanje. Vedno lahko računaš na pomoč kolegov, če se zatakne. Težave rešujemo v duhu odprtega dialoga in medsebojnega razumevanja. Če ne drugače, ob pivu po službi:)
 • 3 Izobraževanje

  Creatim gradi na predanosti in talentu vsakega posameznika. Medsebojna pomoč, interna izobraževanja, mentorstvo in udeležba na konferencah doma in v tujini so zato sestavni del zgodbe.
 • 4 Osebnostna rast

  Kreativnost in prisila ne gresta skupaj. V Creatimu ni “policajev”, zato iščemo samostojne, motivirane in odgovorne ljudi, ki znajo razporejati svoj čas in uskladiti delo s privatnim življenjem in skrbjo za družino.
 • 5 Dolgoročnost in stimulativno plačilo

  Veliko sodelavcev je v Creatimu še iz študentskih let, nekateri že 10 let in več. Ponujamo znanju in izkušnjam primerno plačilo in delo za nedoločen čas.

Kje začeti?

Prvi korak je, da se spoznamo. Tudi če se ne najdeš med trenutno razpisanimi delovnimi mesti, predlagamo, da napišeš kaj o sebi. Cilj je, da zgradimo odnos in ti morda nekoč pomagamo na tvoji karierni poti.

Oddaj vlogo