Pridruži se nam

V Creatimu vemo, da so medsebojno zaupanje, zanimivo delo in ustrezno (in redno) plačilo dovolj dobra osnova za dobro počutje.
Razumemo, da kdor dela, dela tudi napake. Važno je, da jih ne pometamo pod preprogo, ampak se iz njih vsi kaj novega naučimo. Mlajši kandidati lahko računajo na mentorstvo starejših kolegov.

Predvsem so nam pomembne vrednote. Kdor se v njih ne prepozna, ne sodi v Creatim. Vse ostalo se da naučiti.

Te delo v takšnem okolju zanima? Prvi korak je, da se srečamo in pogovorimo. Tudi če trenutno ni razpisanega delovnega mesta zate, predlagamo, da napišeš kaj o sebi. Važno je da se spoznamo!

Prosta delovna mesta

Frontend Developer (m/ž)

Creatim išče izkušenega FE razvijalca za delo na večjih spletnih trgovinah in mednarodnih projektih. Za novega člana ekipe smo pripravili program vpeljave, kjer se bo spoznal z ekipo, načinom dela in aktualnimi projekti.

Več 

Magento Developer (m/ž)

Creatim išče razvijalca z nekaj Magento kilometrine, ki obvlada PHP, CSS in Javascript/JQuery. Si pri delu samostojen, znaš razmišljati konceptualno in si pripravljen aktivno vključiti v iskanje optimalnih Magento rešitev?

Več 

PHP Developer (m/ž)

Creatim je specialist za Symfony (PHP) tehnologijo. Smo v fazi uvajanja nove ecommerce platforme na osnovi Symfony ​4. Iščemo ​izkušenega ​PHP ​developerja za delo na razvoju zahtevnejših e-commerce projektov.

Več 

Backend Developer (m/ž)

Creatim sestavlja ekipo za razvoj aplikacij s Symfony ogrodjem. Smo v fazi uvajanja nove e-commerce platforme na osnovi Symfony 4. Iščemo programerja z dobrim razumevanjem principov objektnega programiranja.

Več 

Pet razlogov, da se spoznamo

1. Zanimivi projekti

Delo na mednarodnih projektih in sodelovanje z najbolj uglednimi domačimi naročniki ponuja vrsto priložnosti za nabiranje izkušenj in širjenje znanja.

2. Stimulativno delovno okolje

V Creatimu ni “šefov” in “delavcev”. Štejejo argumenti in znanje. Vedno lahko računaš na pomoč kolegov, če se zatakne. Težave rešujemo v duhu odprtega dialoga in medsebojnega razumevanja. Če ne drugače, ob pivu po službi:)

3. Izobraževanje

Creatim gradi na predanosti in talentu vsakega posameznika. Medsebojna pomoč, interna izobraževanja, mentorstvo in udeležba na konferencah doma in v tujini so zato sestavni del zgodbe.

4. Osebnostna rast

Kreativnost in prisila ne gresta skupaj. V Creatimu ni “policajev”, zato iščemo samostojne, motivirane in odgovorne ljudi, ki znajo razporejati svoj čas in uskladiti delo s privatnim življenjem in skrbjo za družino.

5. Dolgoročnost in stimulativno plačilo

Veliko sodelavcev je v Creatimu še iz študentskih let, nekateri že 10 let in več. Ponujamo znanju in izkušnjam primerno plačilo in delo za nedoločen čas.

Kje začeti?

Prvi korak je, da se spoznamo. Tudi če trenutno ni razpisanega delovnega mesta zate, predlagamo, da napišeš kaj o sebi. Cilj je, da zgradimo odnos in ti morda nekoč pomagamo na tvoji karierni poti.

Oddaj vlogo