PRIDRUŽI SE NAM

V Creatimu nimamo “happiness managerja”. Ker ga ne potrebujemo.

Vemo, da so medsebojno zaupanje, zanimivo delo in ustrezno (in redno) plačilo dovolj dobra osnova za dobro počutje.

Razumemo, da kdor dela, dela tudi napake. Važno je, da jih ne pometamo pod preprogo, ampak se iz njih vsi kaj novega naučimo. Mlajši kandidati lahko računajo na mentorstvo starejših kolegov.

Predvsem so nam pomembne vrednote. Kdor se v njih ne prepozna, ne sodi v Creatim. Vse ostalo se da naučiti.

Te delo v takšnem okolju zanima? Prvi korak je, da se srečamo in pogovorimo. Tudi če se ne najdeš med trenutno razpisanimi delovnimi mesti, predlagamo, da napišeš kaj o sebi. Važno je da se spoznamo!

PROSTA DELOVNA MESTA

Sistemski administrator (m/ž)

Te veseli reševanje tehničnih izzivov in timsko delo? Iščemo sodelavca/ko z dobrim poznavanjem LAMP tehnologije in dobrimi komunikacijskimi lastnostmi.

Več

Java developer (m/ž)

Zaradi povečanja potreb iščemo več Java programerjev za delo na razvoju zahtevnejših e-commerce projektov. Kandidatom nudimo trimesečno začetno izobraževanje v tujini za spoznavanje enterprise platform kot so IBM Websphere Commerce, hybris ali Intershop.

Več

PHP Developer (m/ž)

Creatim je v fazi uvajanja nove platforme za spletno trgovanje na osnovi Symfony 2 (PHP). Postavljamo ekipo in iščemo izkušenega programerja za delo na razvoju zahtevnejših e-commerce projektov. Pridruži se nam in rasti skupaj z nami!

Več

Magento Developer (m/ž)

Creatim išče razvijalca z nekaj Magento kilometrine, ki obvlada PHP, CSS in Javascript/JQuery. Si pri delu samostojen, znaš razmišljati konceptualno in si pripravljen aktivno vključiti v iskanje optimalnih Magento rešitev?

Več

PET RAZLOGOV, DA SE SPOZNAMO

 • 1 Zanimivi projekti

  Delo na mednarodnih projektih in sodelovanje z najbolj uglednimi domačimi naročniki ponuja vrsto priložnosti za nabiranje izkušenj in širjenje znanja.
 • 2 Stimulativno delovno okolje

  V Creatimu ni “šefov” in “delavcev”. Štejejo argumenti in znanje. Vedno lahko računaš na pomoč kolegov, če se zatakne. Težave rešujemo v duhu odprtega dialoga in medsebojnega razumevanja. Če ne drugače, ob pivu po službi:)
 • 3 Izobraževanje

  Creatim gradi na predanosti in talentu vsakega posameznika. Medsebojna pomoč, interna izobraževanja, mentorstvo in udeležba na konferencah doma in v tujini so zato sestavni del zgodbe.
 • 4 Osebnostna rast

  Kreativnost in prisila ne gresta skupaj. V Creatimu ni “policajev”, zato iščemo samostojne, motivirane in odgovorne ljudi, ki znajo razporejati svoj čas in uskladiti delo s privatnim življenjem in skrbjo za družino.
 • 5 Dolgoročnost in stimulativno plačilo

  Veliko sodelavcev je v Creatimu še iz študentskih let, nekateri že 10 let in več. Ponujamo znanju in izkušnjam primerno plačilo in delo za nedoločen čas.

Kje začeti?

Prvi korak je, da se spoznamo. Tudi če se ne najdeš med trenutno razpisanimi delovnimi mesti, predlagamo, da napišeš kaj o sebi. Cilj je, da zgradimo odnos in ti morda nekoč pomagamo na tvoji karierni poti.

Oddaj vlogo