PET RAZLOGOV, DA SE SPOZNAMO

 • 1 Zanimivi projekti

  Delo na mednarodnih projektih in sodelovanje z najbolj uglednimi domačimi naročniki ponuja vrsto priložnosti za nabiranje izkušenj in širjenje znanja.
 • 2 Stimulativno delovno okolje

  V Creatimu ni “šefov” in “delavcev”. Štejejo argumenti in znanje. Vedno lahko računaš na pomoč kolegov, če se zatakne. Težave rešujemo v duhu odprtega dialoga in medsebojnega razumevanja. Če ne drugače, ob pivu po službi:)
 • 3 Izobraževanje

  Creatim gradi na predanosti in talentu vsakega posameznika. Medsebojna pomoč, interna izobraževanja, mentorstvo in udeležba na konferencah doma in v tujini so zato sestavni del zgodbe.
 • 4 Osebnostna rast

  Kreativnost in prisila ne gresta skupaj. V Creatimu ni “policajev”, zato iščemo samostojne, motivirane in odgovorne ljudi, ki znajo razporejati svoj čas in uskladiti delo s privatnim življenjem in skrbjo za družino.
 • 5 Dolgoročnost in stimulativno plačilo

  Veliko sodelavcev je v Creatimu še iz študentskih let, nekateri že 10 let in več. Ponujamo znanju in izkušnjam primerno plačilo in delo za nedoločen čas.

Kje začeti?

Prvi korak je, da se spoznamo. Tudi če se ne najdeš med trenutno razpisanimi delovnimi mesti, predlagamo, da napišeš kaj o sebi. Cilj je, da zgradimo odnos in ti morda nekoč pomagamo na tvoji karierni poti.

Pošlji nam sporočilo