Digitalni marketing

Želite večjo prepoznavnost? Več konverzij?

Pogovorimo se

Oglejte si študije primerov

#DigitalniMarketing

AMZS

Povečanje števila članstev skozi optimizacijo uporabniške izkušnje
AMZS

Celtra

Optimizacija globalne marketinške kampanje za Celtro
Celtra

Adriatic Moto Tours

Optimizacija za iskalnike
Adriatic Moto Tours

Kako vam lahko pomagamo?

Oglaševanje, e-poštni marketing, Google ali socialna omrežja - kaj najbolj deluje? Ali to sploh izmerimo? Vsak cilj zahteva drugačno kombinacijo taktičnih prijemov. Izbrali bomo tisto, ki je pisana na kožo vaši ciljni skupini in jo sproti prilagajali, da dosežemo čim boljši rezultat.

Growth hacking

Ideja je preprosta: povečajte učinkovitost spletnega nastopa z manjšimi spremembami, ki jih lahko realizirate v kratkem času.

Spletna analitika

Kateri podatki so pomembni za vaše poslovanje? Skupaj bomo določili kazalnike in nastavili “senzorje”, ki bodo merili aktivnost uporabnikov.

Oglaševanje in SEO

Organsko iskanje, dopolnjeno s premišljenim oglaševanjem in družabnimi mediji tvori učinkovit sistem za generiranje obiska.

Kaj lahko pričakujete od Creatima

Odvisno od vaših potreb - lahko sodelujemo kot svetovalci, opravimo preglede obstoječih marketinških aktivnosti, implementiramo statistiko, izvedemo oglaševalsko kampanjo, naredimo načrt za optimizacijo za iskalnike, opravimo analizo uporabniške izkušnje - v vsakem primeru pa se 100% usmerimo v povečanje konverzij vašega spletnega nastopa.

V digitalnem marketingu rezultati ne pridejo čez noč, potrebna je potrpežljivost. Zato se praviloma dogovorimo vsaj za 6-mesečno sodelovanje, včasih eno leto, da mine potrebni čas, ko se investicija začne vračati.

Pogovorimo se

Kaj pa vaš spletni nastop?

Si predstavljajte, da bi vaše konverzije poskočile, zadovoljstvo kupcev pa naraslo? Kaj bi to pomenilo za vaš posel?

Pogovorimo se