Digitalni marketing

Želite večjo prepoznavnost? Več potenicalnih kupcev?

Pogovorimo se

Oglejte si študije primerov

#DigitalniMarketing

AMZS

Povečanje števila članstev skozi optimizacijo uporabniške izkušnje
AMZS

SKB

Uporabniška izkušnja v banki
SKB

Fraport

Družabno naravnani intranet lahko poveča produktivnost
Fraport

Kako vam lahko pomagamo?

Blog, e-poštni marketing ali socialna omrežja - kaj najbolj dejuje? Vsaka kampanija zahteva svoj pristop in drugačno kombinacijo taktičnih prijemov. Izbrali bomo tisto, ki je pisan na kožo vaši ciljni skupini in jo sproti prilagajali, da dosežemo čim boljši rezultat.

Spletna analitika

Kateri podatki so pomembni za vaše poslovanje? Skupaj bomo določili kazalnike in nastavili “senzorje”, ki bodo merili aktivnost uporabnikov.

Oglaševanje in SEO

Organsko iskanje, dopolnjeno s premišljenim oglaševanjem in družabnimi mediiji tvori učinkovit sistem za generiranje obiska.

Inbound marketing

Ideja je preprosta: namesto, da vi iščete kupce, naj oni poiščejo vas. Kaj jim morate povedati, da vas bodo v vas prepoznali rešitev za svoj problem?

Kaj lahko pričakujete od Creatima

Odvisno od vaših potreb lahko sodelujemo kot svetovalci, implementiramo ustrezna orodja (CRM, inbound…) ali pa poskrbimo za izvedbo konkretnih aktivnosti.

V digitalnem marketingu rezultati ne pridejo čez noč, potrebna je potrpežljivost. Zato se praviloma dogovorimo vsaj za 6-mesečno sodelovanje, včasih eno leto, da se investicija začne vračati.

Kaj pa vaš spletni nastop?

Si predstavljajte, da bi vaše konverzije poskočile, zadovoljstvo kupcev pa naraslo? Kaj bi to pomenilo za vaš posel?

Pogovorimo se