Želite partnerja, ki se ne ustraši izzivov, zna izbrati prava marketinška orodja in vas pripraviti za nadaljnjo rast? Nekoga, ki bo prevzel odgovornost in dogovorjeno tudi izvedel?

Kaj lahko pričakujete od Creatima

Odvisno od vaših potreb lahko sodelujemo kot svetovalci, implementiramo ustrezna orodja (CRM, inbound…) ali pa poskrbimo za izvedbo konkretnih aktivnosti. 

V digitalnem marketingu rezultati ne pridejo čez noč, potrebna je potrpežljivost. Zato se praviloma dogovorimo vsaj za 6-mesečno sodelovanje, včasih eno leto, da se investicija začne vračati.

Kako vam lahko pomagamo?

Blog, e-poštni marketing ali socialna omrežja - kaj najbolj dejuje? Enotnega recepta ni, vsak primer zahteva svoj pristop in drugačno kombinacijo taktičnih prijemov. Izbrali bomo tisto, ki je pisan na kožo vaši ciljni skupini in jo sproti prilagajali, da dosežemo čim boljši rezultat.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

#Blog DigitalniMarketing

Linkedin oglaševanje

Linkedin oglaševanje

Zakaj je oglaševanje na Linkedinu tako posebno in kako začeti? Ali sploh deluje? Kakšne rezultate lahko pričakujemo? ABC Linkedin oglaševanje.

Preberite celoten članek

Učinkovit sejemski nastop se začne na spletu

Učinkovit sejemski nastop se začne na spletu

Kako na stojnico privabiti čimveč kvalificiranih kupcev (in čim manj firbcev)? Z digitalnim marketingom lahko poskrbite, da bo sejemski nastop učinkovit.

Preberite celoten članek

LinkedIn za izvoznike

LinkedIn za izvoznike

Linkedin lahko učinkovito pripomore pri razvoju tujih trgov: kako najti prave odločevalce? Kako stopiti z njim v stik? Kako zagotoviti kredibilnost?

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s 
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za inbound marketing. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev