Izbira tehnologije za spletno rešitev

Creatimovi razvojni inženirji stalno preverjajo trende na trgu in iščejo tehnološke preboje, ki bi našim naročnikom prinesli dodano vrednost. Iz množice takšnih in drugačnih spletnih platform smo izbrali takšne, ki najbolje odgovarjajo na potrebe naših naročnikov.

 

Credo CX

Namenjen je zahtevnejšim rešitvam, kjer imamo opravka z velikimi količinami podatkov, performančnimi obremenitvami in personalizirano uporabniško izkušnjo

Hubspot

Hubspot je mašina za pridobivanje novih kupcev. Njegov CMS je popolnoma integriran v bogat nabor Hubspotovih marketinških in prodajnih orodij.

WordPress

Wordpress je najbolj razširjen CMS na svetu, primeren zlasti za enostavnejše in srednje zahtevne spletne predstavitve.

Sylius

Sylius je spletna trgovina,  zgrajena na Symfony tehnologiji. Primerna je zlasti za nestandarndne modele spletnega trgovanja, ki zahtevajo veliko razvoja po meri.

Magento 2.0

Magento 2.0 je kompleksna platforma, namenjena spletnim trgovcem z ambiciozno zastavljenimi prodajnimi cilji.

HCL Commerce (bivši IBM)

Platforma, primerna za večje spletne trgovine in B2B rešitve s kompleksnim informacijskim okoljem. Omogoča učinkovito delo večjih uredniških ekip.

Razvoj in integracije

Creatimova razvojna ekipa ima 10 let izkušenj z razvojem aplikacij po meri. V primerih, ko bi uporaba standardnih softveskih rešitev zahtevala toliko prilagoditev, da dejansko dobimo reštev po meri, je bolje, da že v štartu projekt zastavimo drugače.   

Razvoj po meri na začetku zahteva nekaj več vzdrževanja, so pa zato nižji stroški vzdrževanja in nadgradenj. Predvsem pa ste vi lastnik aplikacije - nikomur ni treba plačevati licenčnine. 

Razmišljate o optimizaciji poslovnega procesa s pomočjo spletne aplikacije? Oglasite se v Creatimu. Skupaj bomo poiskali odogovore na ključna vprašanja kot na je primer lastništvo podatkov, katera platforma je najprimernejša za osnovo, kako zagotoviti stroškovno vzdržno vzdrževanje in kdaj nadgraditi katero od ključnih komponent sistema.

Vzdrževanje in podpora

Naročnikom ponujamo podporo tudi po objavi. Poleg tehničnega vzdrževanja vam v sklopu vzdrževalnih storitev nudimo tudi storitve spletne analitike, oblikovanje bannerjev

Zakaj Creatim?

Smo vodilno ime na področju razvoja spletnih rešitev. Zaupanjo nam banke, zavarovalnice, spletni trgovci in tehnološka podjetja. Zanje razvijamo rešitve po meri, spletne trgovine in portale. Skrbimo, da so naše rešitve skalabilne, varne in odprte za nadaljnji razvoj.

Tehnična Robustnost

Naše rešitve temeljijo na modularni zasnovi, skalabilni, dokumentirani  kodi in vrsti varnostnih komponent. Ob upoštevanju obstoječega IT okolja naročnika zagotavljajo visoko razpoložljivost tudi ob ekstremnih obrementivah.

Odprta arhitektura

Naročniki se večkrat ne zavedajo, da lahko vzdrževalni stroški in razvoj bistveno presežejo ceno začetnega razvoja. Creatimove rešitve so zasnovane tako, da so enostavne za vzdrževanje in puščajo prostor za razvojne nadgradnje.

Načrten razvoj

Tehnološka podjetja, ki razvijajo platforme, ki jih uporabljamo v Creatimu, svoje rešitve sproti prilagajajo varnostnim, marketinškim in uporabniškim zahtevam trga. Nadgradnje so   načrtovane tako, da ne ogrožajo tekočega delovanja sistema.

Operativna učinkovitost

Creatimove rešitve so načrtovane za učinkovito operativno delo. Vrsta naprednih uredniških orodij spletnim urednikom daje potrebno fleksibilnost. Večino nalog lahko opravijo sami, brez podpore informatikov in se tako hitro odzovejo na tržne priložnosti.

Gostovanje

Zakaj bi si delali stroške s tehnologijo? Creatim zagotavlja vse, kar je potrebno za nemoteno obratovanje spletne strani, aplikacije ali pa spletne trgovine. Naša infrastruktura se nahaja v varovanih informacijskih centrih pod stalnim nadzorom strokovnjakov. 

Zagotavljamo:

  • razpoložljivost sistema 99,9%,
  • redno vzdrževanje infrastrukture,
  • proaktivno spremljanje delovanja sistema,
  • enostavno razširitev kapacitet

Zaupajo nam ugledna podjetja kot so SKB, Merkur, DBS, Slovenska turistična organizacija, AMZS, ExtraLux, Domel, NLB Vita, NLB Skladi in številna druga.

Blog #Tehnologija

Brezplačen pogovor s 
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev