Creatimovi razvojni inženirji stalno preverjajo trende na trgu in iščejo tehnološke preboje, ki bi našim naročnikom prinesli dodano vrednost. Iz množice takšnih in drugačnih spletnih platform smo izbrali tri, ki najbolje odgovarjajo na potrebe naših naročnikov.

 

IBM WEBSPHERE COMMERCE

IBM WCS je platforma, primerna za večje spletne trgovine in B2B rešitve s kompleksnim informacijskim okoljem. Bogat nabor uredniških orodij omogoča učinkovito delo večjih uredniških ekip.

Skalabilna koda in vrsta varnostnih komponent  lastniku zagotavljajo miren spanec tudi ob ekstremnih obremenitvah.

MAGENTO

Magento je sinonim za odprtokodno spletno trgovino. Leta 2015 je prišla na trg popolnoma prenovljena platforma Magento 2.0, zasnovana na najnovejših razvojnih praksah.

Poleg odprtokodne obstaja tudi  licenčna verzija z vrsto naprednih komponent, namenjenih spletnim trgovcem z ambiciozno zastavljenimi prodajnimi cilji.

SYMFONY

Symfony je PHP razvojno okolje za razvoj po meri zasnovanih spletnih rešitev. Zgleduje po Javini platformi Spring, zato tudi po performansah prav nič ne zaostaja za Javo.

Symfony je namenjen naročnikom, ki ne želijo vlagati v licenčne rešitve, a potrebujejo zmogljivo rešitev z visoko stopnjo prilagoditev in integracij.

VEČ KOT ZGOLJ TEHNOLOGIJA

Creatimove rešitve so namenjene poslovanju v realnem svetu, kjer o zmagovalcu ne odloča zgolj cena, ampak tudi varnost, hitrost in kakovostna uporabniška izkušnja. Zato so naše rešitve zasnovane na visokih merilih kakovostih in na najboljših razvojnih praksah.

Tehnična Robustnost

Creatimove rešitve temeljijo na modularni zasnovi, skalabilni kodi in vrsti varnostnih kompoment. Ob upoštevanju obstoječega IT okolja naročnika zagotavljajo visoko razpoložljivost tudi ob ekstremnih obrementivah.

Odprta arhitektura

Naročniki se večkrat ne zavedajo, da lahko operativni stroški bistveno presežejo ceno začetnega razvoja spletne aplikacije ali trgovine. Creatimove rešitve so zato zasnovane tako, da se enostavne za vzdrževanje in puščajo prostor za razvojne nadgradnje. 

Poslovna varnost

Za licenčno programsko opremo jamčijo ugledna mednarodna podjetja, ki vedno podprejo naročnika, če pride do nesoglasij z izvajalcem. Naši odprtokodni projekti pa temeljijo na dokumentirani kodi, ki ob koncu projekta preide v last naročnika.

Načrten razvoj

Ponudniki tehnologij, ki jih uporabljamo v Creatimu, svoje rešitve sproti prilagajajo varnostnim, marketinškim in uporabniškim zahtevam trga. Nadgradnje so načrtovane tako, da ne ogrožajo tekočega obratovanja aplikacije.

Večkanalnost

Centralna podatkovna baza, prilagodljivost različnim napravam in povezljivost z družabnimi mediji naših rešitev vam omogoča enoten vpogled v aktivnosti uporabnika in obratno - uporabnik ima enotno izkušnjo z vašo blagovno znamko, ne glede na izbrani kanal.

Operativna učinkovitost

Creatimove rešitve so načrtovane za učinkovito operativno delo. Vrsta naprednih uredniških orodij spletnim urednikom daje potrebno fleksibilnost. Večino nalog lahko opravijo sami, brez podpore informatikov in se tako hitro odzovejo na tržne priložnosti.

Storitve v oblaku

Zakaj bi si delali stroške s tehnologijo?

Izkoristite priložnosti, ki jih ponuja poslovanje digitalna ekonomija.

Storitev gostovanja je namenjena Creatimovim strankam oz. rešitvam, razvitim na osnovi platform Credo® in IBM WebSphere Commerce®.

Creatim zagotavlja vse, kar je potrebno za nemoteno obratovanje spletne strani, aplikacije ali pa spletne trgovine. Creatimova infrastruktura se nahaja v varovanem informacijskem centru (kolokacija) pod stalnim nadzorom strokovnjakov. Naši strežniki so povezani neposredno v hrbtenico slovenskega internetnega omrežja, kar omogoča maksimalno pretočnost in učinkovitost delovanja.

Creatim zagotavlja:

  • razpoložljivost sistema 99,9%,
  • redno vzdrževanje,
  • proaktivno spremljanje delovanja sistema,
  • enostavno razširitev kapacitet,
  • odzivnost po dogovoru,
  • varnostne kopije.

Zaupajo nam ugledna podjetja kot so Intersport, AMZS, ExtraLux, Moja Zaposlitev, NiceLabel, Domel, NLB Vita, NLB Skladi, Mladinska knjiga trgovina, Slovenske železnice in številna druga.