Študije primerov

BTC poslovni portal   

Spletne rešitve B2B 2018

Največji upravljalec trgovskih in storitvenih nepremičnin v Sloveniji je izboljšal proces komunikacije s poslovnimi partnerji in vzpostavitev enostavnejšega poslovanja s pomočjo B2B portala.

 

Merkur

Spletno trgovanje 2018

Merkur, ki je eden največjih trgovcev na področju "vse za dom in delavnico”, je spletno trgovino izkoristil za pospeševanje prodaje v trgovskih centrih.

 

Portal Slovenske Turistične organizacije 

Spletne rešitve 2016

Cilj turističnega portala je zlasti pri tujih gostih vzbuditi interes in željo po obisku Slovenije, medtem ko se s konkretnimi turističnimi aranžmaji portal ne ukvarja, ampak goste preko spletnih povezav “napoti” na lokalne turistične organizacije in ponudnike storitev..

 

e-Študentski servis 

Spletne rešitve 2015

Ob periodični analizi dogajanja na spletni strani e-Študentskega servisa smo ugotovili, da kljub visoki obiskanosti in relativno dobrih konverzijah še vedno obstajajo rezerve pri optimizaciji uporabniški procesov. Prišli smo do zaključka, da proces lahko še izboljšamo.

 

Moja zaposlitev 

Spletne rešitve 2015

Naš izziv: oblikovna, vsebinska in funkcionalnostna prenova portala ter implementacija odzivnega dizajna. Brez spremembe podatkovnega modela in arhitekture oz. strukture vsebin.

 

Slovenske železnice 

Spletne rešitve 2016

Naročnik na spletu nagovarja precej rezlične ciljne skupine, od potnikov do logistov in interne strokovne javnosti. Kako zadovoljiti njihove popolnoma različne potrebe in pričakovanja, ob tem pa ohraniti enoten izgled in izboljšati uporabniško izkušnjo?

 

AMZS 

Spletne rešitve 2016

AMZS ima jasen cilj: povečanje članstva. Del te strategije je tudi spletna stran, saj je postalo iskanje prometnih informacij na internetu sestavni del sodobne vozniške izkušnje.

 

Tušmobil 

Spletno trgovanje 2014

Tušmobilu smo kot prvemu mobilnemu ponudniki v Sloveniji omogočili sklepanje naročniških razmerij preko spleta. Poleg nakupa vseh možnih mobilnih naprav smo podprli več kot 90 možnih scenarijev za različne profile uporabnikov.

 

Intersport 

Trgovanje med podjetji (B2B) 2014

Največja veriga prodajaln s športno opremo na svetu je prisotna tudi na slovenskem spletu. S pomočjo naprednih orodij za spletno trgovanje smo Intersportu omogočili enotno upravljanje izdelkov, večkanalnost in izvajanje različnih oblik promocijskih aktivnosti.

 

NiceLabel    

Spletne rešitve (B2B) 2014

NiceLabel je v svetovnem merilu vodilna znamka namenske programske opreme za tiskanje črtnih kod. Ker je spletno mesto NiceLabel bolj prepoznavno od lokalnih partnerjev, so se v podjetju odločili, da svojo spletno mesto izkoristijo kot prodajni kanal.

 

ExtraLux 

Spletne rešitve (B2B) 2013

Kako prodati več, zagotoviti boljšo storitev in hkrati znižati stroške? V ExtraLuxu, enemu večjih slovenskih trgovcev s pisarniško opremo, so prišli na idejo, da bi strankam potrebščine dobavljali na zalogo, pri čemer bi obračunavali samo dejansko porabo.