Cinkarna Celje - Creatim case study

Z družbeno odgovornim pristopom do novih investitorjev

Cinkarna Celje

Cinkarna 

Cinkarna je globalno uveljavljen proizvajalec titanovega dioksida, spojine, ki sestavni del mnogih proizvodov, od barv in premazov, do kozmetike in zdravil. Družba, ki je bila nekoč kroničen osnaževalec, je z zelenim prehodom mislila resno: a potrebnih je bilo več deset let investicij v tehnološke posodobitve, da je več poplačala svoj dolg do okolja. Del projekta preobrazbe je bilo tudi informiranje lokalnega prebivalstva in vključevanje vseh deležnikov v nadaljnji razvoj družbe. Osrednji element informiranja naj bi bila prenovljena spletna stran družbe.

Izziv

Naročnik je želel izboljšati komunikacijo s kupci, lokalno skupnostjo in investitorji s pomočjo prenovljene spletne strani.

Rešitev

Creatimovi oblikovalci so pripravili predlog, ki odraža korporacijsko naravo blagovne znamke. Kupce spletna stran preko namena uporabe vodi do ustreznih izdelkov. Investitorji imajo transparenten pregled nad poslovanjem družbe in gibanjem delnice. Slovenska verzija spletne strani ima poudarek na vključevanju lokalne skupnosti in vsebinam v zvezi z okoljem, trajnostnim razvojem, izobraževanjem in prostimi delovnimi mesti.

Obiščite spletno stran Cinkarne Celje.

 

Kaj pa vaš spletni nastop?

Si predstavljajte, da bi vaše konverzije poskočile, zadovoljstvo kupcev pa naraslo? Kaj bi to pomenilo za vaš posel?

Pogovorimo se