Dogodek za spletne sladokusce

Vabimo vas na Digistacijo 24, ki bo polna okusnih spletnih grižljajčkov s področja dostopnosti, umetne inteligence, oblikovanja zgodb in analitike.

23.5.2024

09.00 - 13.00

Hotel Raddison Blu, Ljubljana, Slovenija

Agenda

08.30 - 09.00

Zbiranje udeležencev

 

09.00 - 09.10

Uvodni nagovor

Gregor Rupnik

09.10 - 09.50

Dostopnost - strošek ali priložnost?

Tilen Škraba

09.50 - 10.30

Kako lahko s pomočjo AI tehnologije izboljšamo uporabniško izkušnjo

Sebastian Žetko

10.30 - 11.00

Odmor

 

11.00 - 11.40

Kako v digitalni džungli uspešno komunicirati?

Goran Novković

11.40 - 12.20

Tipične napake, ki spodkopavajo konverzije

Gregor Štern

12.20 - 13.00

Poseben gost: Kako smo v Akrapoviču za več kot trikrat povečali prodajo

Moderator: Goran Novković

*Organizator si pridržuje pravico do sprememb v programu.

Dogodek je razprodan!

Predavatelji

Pet izkušenih predavateljev

Tilen Škraba

Tilen Škraba

Direktor Zavoda za digitalno dostopnost

Tilen je direktor Zavoda za digitalno dostopnost, referenčne inštitucije za to področje v Sloveniji. Širjenje zavedanja o pomenu digitalne dostopnosti za osebe z ovirami Tilen razume kot svoje poslanstvo. V okviru zavoda organizira izobraževanja in pomaga podjetjem pri doseganju standardov dostopnosti.

Goran Novković

Goran Novković

Urednik, Podjetna Slovenija

Goran je že več kot 31 let v vlogi urednika, novinarja in avtorja številnih člankov. Zastopal pa je tudi podjetja kot izvršni direktor v dveh močnih gospodarskih organizacijah. Zdaj že skoraj dve leti ureja revijo Podjetna Slovenija, podjetjem in organizacijam pa pomaga s treningom Pametne zgodbe, ki se osredotoča na to, kako izbrati najboljše tematike in najboljše ključne poante za komunikacijo.

Uroš Rosa

Uroš Rosa

Poslovni svetovalec, ex-Akrapovič

Uroš Rosa se je po desetih letih vodenja družbe Akrapovič podal v svetovalne vode. Danes podjetjem pomaga premagovati različne izzive. V desetih letih njegovega mandata je podjetje Akrapovič skupaj ustvarilo 1,117 mrd EUR prodaje in 137 milijonov € čistega dobička. Uroš nam bo razložil, kako postaviti strategijo in vizijo digitalizacije podjetja.

Gregor Štern

Gregor Štern

Specialist za digitalni marketing

Gregor ima 15 let izkušenj s področja digitalnega marketinga, optimizacije za iskalnike in spletne analitike. Je strokovnjak za Google Analytics. V Creatimu so njegove analize osnova za optimizacijo uporabniške izkušnje in usmerjanje marketinških aktivnosti.

Sebastian Žetko

Sebastian Žetko

Senior UX oblikovalec in predavatelj

Sebastian Žetko že več kot 11 let deluje na področju uporabniške izkušnje oz. oblikovanja digitalnih produktov. Zagovarja celosten pristop k reševanju uporabniških problemov, od raziskovanja do testiranja. V zadnjem času se ukvarja tudi z implementacijo umetne inteligence na področje uporabniške izkušnje. Je Asistent in predavatelj na akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani.