Web Excellence Awards: Creatim kar s petimi nagradami

Web Excellence Awards: Creatim kar s petimi nagradami

Andrej Perc
Andrej Perc Objavljeno 03. 02. 2023 5 min za branje
Web Excellence Awards: Creatim kar s petimi nagradami

Prireditev Web Excellence Awards je vsakoletno tekmovanje, ki promovira odličnost in postavlja standarde na področju spletnih komunikacij. Letošnjega tekmovanja, že osmega po vrsti, so se udeležile agencije iz 39 držav in 47 ameriških zveznih držav, ki so v različnih kategorijah prijavile več kot 1200 del. 

Creatim je prejel pet zmagovalnih nagrad v štirih kategorijah:

  1. Bančništvo  - za spletni portal  www.skb.si,
  2. Turizem   - za spletna portala www.slovenia.info in www.montenegro.travel,
  3. Potovanja - za spletni portal www.slovenia.info
  4. Korporativne predstavitve  - za spletno stran cinkarna.si

“Veseli me, da so pri WE Awards prepoznali naše delo. Vidi se, da se splača potruditi in da ob dobrem sodelovanju z naročniki tudi rezultat ne izostane. Na nek način gre ta nagrada tudi njim”, ugotavlja Gregor Rupnik, direktor agencije Creatim.

“Pozna se Creatimov strateški pristop k načrtovanju uporabniške izkušnje, ki je ob tehnični izvedbi temelj Creatimovih rešitev. Kot pravijo - strategija brez izvedbe je sanjarjenje, izvedba brez strategije pa nočna mora. Za dober rezultat potrebuješ oboje.”

Vse nagrajene rešitve temeljijo na Creatimovem uredniškem sistemu Credo DX.

O tekmovanju Web Excellence Awards

Web Excellence Awards je globalno tekmovanje, ki se odvija vsako leto. Namenjeno je promociji idej, poslovnih modelov in naprednih spletnih tehnologij. Zmagovalci so izbrani v šestih kategorijah: spletne strani, oglaševanje in marketing, video in podcasti, spletne in mobilne aplikacije ter družbena omrežja. Zmagovalna dela so inspiracija za podjetnike, razvijalce in digitalne guruje po vsem svetu. WE Awards postaja eno najbolj prestižnih spletnih tekmovanj v mednarodnem merilu.

O Creatimu

Creatim je vodilna agencija za razvoj spletnih rešitev. Ustvarjamo spletne izkušnje, ki povezujejo, informirajo in spodbujajo sodelovanje. Živimo za kompleksne spletne projekte, kjer se prepletajo uporabniški, tehnični in poslovni izzivi.  Naši naročniki so podjetja in organizacije, ki v spletu vidijo bistven element svoje poslovne vizije.