Creatim je postal uradni partner e-commerce platforme Sylius

Creatim je postal uradni partner e-commerce platforme Sylius

Andrej Perc
Andrej Perc Objavljeno 08. 11. 2022 2 min za branje
Creatim je postal uradni partner e-commerce platforme Sylius

Sylius je sodobna, modularno zasnovana platforma za izdelavo e-commerce rešitev. Creatimu omogoča hitrejši razvoj in več manevrskega prostora pri razvoju spletnih trgovin po meri.

Kot so poudarili avtorji platforme na nedavni Sylius konferenci v Varšavi, bo razvoj platforme sledil svojim izhodiščnim zavezam, ki so se hkrati izkazale za pomembno konkurenčno prednost: fleksibilna koda, ki omogoča hiter razvoj aplikacij po meri, API-fist pristop in headlesess arhitektura. 

Prav zaradi teh atributov jo v Creatimu uporabljamo za razvoj rešitev pri inovativnih, nestandardih poslovnih modelih, kot so na primer spletne trgovine primorskega trgovca z električno energijo www.e3.si, B2B trgovine www.extra-lux.si in švedskega trgovca z dragimi kovinami www.gyllenhus.se, v teku pa so že novi projekti.

S partnerstvom je Creatim dobil neposreden dostop do avtorjev platforme in tehnične podpore ter možnost aktivnega sodelovanja pri razvoju Syliusa.

“Partnerstvo s Syliusom nam omogoča, da se lotimo zahtevnejših projektov in hkrati zmanjšamo varnostna tveganja, saj se lahko zanesemo na pomoč Syliusovih arhitektov in  svetovalcev”, je povedal direktor Creatima, Gregor Rupnik.

Čeprav gre za relativno novo (in temu ustrezno tehnološko napredno) platformo, Sylius v svetu že poganja e-trgovine globalnih  blagovnih znamk kot so Reiss, Intersport in Dr. Oetker, vseh delujočih Sylius trgovin pa je že nekaj tisoč.