Creatim dobitnik naziva Clutch champion 2023

Creatim dobitnik naziva Clutch champion 2023

Objavljeno 21. 11. 2023 3 min za branje
Creatim dobitnik naziva Clutch champion 2023

Clutch, podjetje, ki upravlja vodilno globalno platformo ponudnikov B2B storitev, je Creatimu podelilo naziv Clutch Champion 2023. Gre za naziv, ki ga prejme le 10 % Clutchovih prvakov in je priznanje za strokovnost in doseganje izjemnih rezultatov v panogi.

Creatim je bil vključen med jesenske Clutchove prvake 2023, ker je v zadnjih šestih mesecih pridobil nova pozitivna priporočila strank. Ta nagrada prepoznava Creatim kot vodilno podjetje glede na zadovoljstvo strank in pričakovano raven storitev.

"Oznaka Clutch Champion je najnovejša nagrada, ki jo lahko ponudniki pridobijo" nam je pojasnil Sonny Ganguly, izvršni direktor Clutcha. "Letošnji nagrajenci predstavljajo najboljše med najboljšimi na naši platformi. Navdušen sem, da lahko proslavim in pohvalim te prvake za njihove nenehne dosežke in zmožnost, da dosledno presegajo pričakovanja svojih strank. Podjetja, uvrščena na ta seznam,  letvico postavljajo visoko. Njihova predanost ni le obogatila naše platforme, temveč je tudi navdihnila druge, da si prizadevajo za podobno raven odličnosti. Hvaležni smo jim za partnerstvo in se veselimo, da bomo v prihodnosti priča njihovemu nadaljnjemu uspehu."

V nedavni anketi, v kateri so v Creatimu preverjali zadovoljstvo naročnikov, je 90 % vprašanih izjavilo, da bi podjetje priporočili kolegom. 

"Zelo sem vesel, da rezultat ankete odraža zavezanost Creatima k nenehnim izboljšavam. Nepredvidljive situacije so pri razvoju rešitev pogoste, zato bi bilo nerealno pričakovati 100-odstotno zadovoljstvo strank. Kljub temu vsako kritiko ali priporočilo jemljemo resno. Še naprej se bomo trudili izpolniti njihova pričakovanja," je poudaril Gregor Rupnik, direktor družbe.

Oglejte si naše projekte in priporočila na Creatimovem Clutch profilu.

O Clutchu

Clutch kot vodilna globalna platforma za trženje B2B storitev podjetjem omogoča boljše poslovne odločitve. Več kot milijon managerjev se vsak mesec obrne na Clutch, da preberejo ocene naročnikov in odkrijejo zaupanja vredne ponudnike, ki ustrezajo njihovim pričakovanjem. Clutch je zadnjih šest zaporednih let prejel naziv Najhitreje rastoče podjetje v okviru Inc. 5000. Washington Business Journal ga je v letu 2023 uvrstil med 50 najhitreje rastočih zasebnih podjetij na območju Washingtona DC.