Sočno spletno mesto

Sodelujemo že od leta 2004 do 2016 12 let
uspešnega
sodelovanja

Novo spletno mesto Mlinotest
Staro spletno mesto Mlinotest

Izziv

Naročnik, s katerim Creatim sodeluje že osem let, se je odločil korenito prenoviti svojo spletno podobo in ustvariti digitalni ekosistem s celovito spletno izkušnjo, ki zajema predstavitev blagovnih znamk, interakcijo z uporabniki in spletno trgovino.

Projekt

Oblikovno spletno mesto temelji na smernicah naročnikove celostne podobe, ki so je kupci že vajeni z embalaže in iz klasičnih promocijskih akcij. Na tej osnovi smo oblikovali pregleden in intuitivno zasnovan uporabniški vmesnik.

Vsebinsko smo spletno mesto Mlinotesta zasnovali iz perspektive obiskovalca. Razdelili smo jo v tri poglavja: Okusi, Obišči in Naroči.

Mlinotestovi izdelki

Okusi okusne testenine

Okusi odlične testenine

Oglej si ponudbo

Predstavitev prodajnega programa in blagovnih znamk, za katere smo oblikovali posebna predstavitvena spletna mesta.

Obišči Mlinotestovo kuhinjo

Obišči Mlinotestovo kuhinjo

Vprašaj Mlinotest

Tu se nahaja Mlinotestova virtualna kuhinja z več kot 100 recepti. Obiskovalci si lahko preberejo nasvete, zastavijo vprašanje in si ogledajo promocijske akcije.

Naroči torto

Naroči torto

Naroči torto

Vsak si lahko po svojem okusu oblikuje praznično torto in jo v spletni trgovini tudi kupi. Mlinotest z lastno dostavo omogoča, da torta pride do naslovnika v brezhibnem stanju in v dogovorjenem roku.

Rezultati

 • 200% več ogledanih strani200% več
  ogledanih strani
 • 200% daljši časi obiska200% daljši
  časi obiska
 • 25% manj obiskovalcev, ki si ogleda samo eno stran25% manj obiskovalcev,
  ki si ogleda samo eno stran
 • 33% več vračajočih obiskovalcev33% več
  vračajočih obiskovalcev
 • 30% večji obisk iz iskalnikov30% večji
  obisk iz iskalnikov

Oglejte si spletno mesto Mlinotest ali nas kontaktirajte za več informacij.

Kontaktirajte nas Spletno mesto Mlinotest

Oglejte si ostale študije primerov

Mercator Spletna trgovina

M Tehnika je uspešen trgovec s tehničnim blagom, gradbenim materialom in pohištvom. Na natečaju se je odločil za Creatimov sistem za spletno trgovanje, zlasti zaradi vnaprej pripravljenih promocijskih orodij, stroškovne konkurenčnosti in fleksibilnosti ponujenih rešitev. Več o projektu.

NiceLabel
Spletno mesto

NiceLabel je v svetovnem merilu vodilna znamka namenske programske opreme za tiskanje črtnih kod. Ker je spletno mesto NiceLabel bolj prepoznavno od lokalnih partnerjev, so se v podjetju odločili, da svojo spletno mesto izkoristijo kot prodajni kanal. Več o projektu.

AMZS
Spletno mesto

AMZS ima jasen cilj: povečanje članstva. Del te strategije je tudi spletna stran, saj je postalo iskanje prometnih informacij na internetu sestavni del sodobne vozniške izkušnje. Več o projektu.