Vedno več kupcev se odloča na podlagi svoje spletne izkušnje. Izgled, funkcionalnost in vsebinska relevantnost spletne strani so zato pomembni dejavniki vsake poslovne strategije.

Poslovna
relevantnost

Zakaj bi nekdo želel poslovati z vami? Bistvo spletne strani so jasno izpostavljene prednosti podjetja. Poskrbeli bomo za pozitiven prvi vtis in vaše obiskovalce prepričali, da ste prava izbira.

Preberi več

Uporabniška
izkušnja

Uporabniška izkušnja velja za konkurenčno prednost prihodnosti. Atraktivna in odzivno oblikovana spletna stran z intuitivno uporabniško izkušnjo je zato predpogoj za uspeh.

Preberi več

Modularna
zasnova

Sodobna razvojna orodja, kot je uredniški sistem Credo CMS, omogočajo hitro izdelavo po meri oblikovanih spletnih strani, enostavno urejanje vsebin in odprtost za nadaljnji razvoj.

Preberi več

Kakovostna
izvedba

Uigrana tehnična ekipa z mednarodnimi izkušnjami bo poskrbela, da bo vaša spletna stran delovala zanesljivo, v skladu z visokimi performančnimi in varnostnimi standardi.

Preberi več

Credo CMS

Credo CMS je razvojno okolje, v katerem nastajajo Creatimovi spletni projekti. A za lastnika spletne strani jo bolj pomembno, da omogoča

  • samostojno in učinkovito uredniško delo
  • personalizacijo vsebin
  • cenovno ugoden in hiter nadaljnji razvoj
  • visoko stopnjo varnosti

Credo CMS urednikom poenostavi delo. Sami lahko dodajajo nove strani, upravljajo več spletnih mest in jezikovnih različic hkrati in testirajo nove ideje, s katerimi bodo pritegnili obiskovalce.


Več

Načrti? Ideje? Pogovorimo se!
Ustvarimo nekaj koristnega skupaj.

Kontakt