Creatim ima 20 let izkušenj na področju razvoja spletnih trgovin. Videli smo že marsikaj in vemo, da zgolj tehnično delujoča trgovina ne bo dovolj. Za uspeh se moramo potruditi skupaj: vi prispevate atraktivno ponudbo in logistične procese, mi pa privlačen izgled trgovine, intuitivno navigacijo in tehnično dovršenost.

Kaj potrebujete za uspeh?

Personalizirana izkušnja

Kako zagotoviti relevantne, uporabniku prilagojene informacije v najkrajšem času? S personalizirano ponudbo in promocijskimi akcijami, ki se prožijo kot odziv na dejanja uporabnika. Večja relevantnost pomeni višjo prodajo.

Analitika in segmentacija

Ni uspešne spletne trgovine brez dobre analitike. V Creatimu bomo poskrbeli, da boste v vsakem trenutku imeli vpogled v uspešnost posameznih promocijskih taktik in dobro osnovo za nadaljnje odločitve.

Optimizacija

Splet je dinamično okolje in še tako napredno aplikacijo ali spletno stran lahko hitro povozi čas. V Creatimu zato stalno spremljamo vedenje uporabnikov in vam v obliki poročil predlagamo konkretne izboljšave, ki jih po dogovoru tudi izvedemo.

 

Večkanalna prodaja

Spletno nakupovanje se ne začne in ne konča na spletni strani. Različne kanale in procese bomo zato povezali v enovito uporabniško izkušnjo in izbrali tehnologijo, ki bo najbolj učinkovito podprla vaš poslovni model.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

Blog #SpletneTrgovine

Koronavius: kako v enem tednu fizično trgovino preseliti na splet

Koronavius: kako v enem tednu fizično trgovino preseliti na splet

Koronavirus je ustavil svet. Andrej Perc in Gorazd Murnik razkrivata, kako kar najhitreje vzpostaviti spletno trgovino in prodajo preseliti na splet.

Preberite celoten članek

Magento Live 2019: trgovinskim blagajnam so šteti dnevi

Magento Live 2019: trgovinskim blagajnam so šteti dnevi

Magento je lani kupil ameriški digitalni velikan Adobe. Njegove načrte z Magentom smo si ogledali na konferenci MagentoLive 2019 v Amsterdamu.

Preberite celoten članek

Izdelava spletne trgovine: kako smo ukrotili Magento 2

Izdelava spletne trgovine: kako smo ukrotili Magento 2

V spletnem trgovanju hitrost šteje. Raziskave kažejo, da so uporabniki pripravljeni čakati največ tri sekunde, da se jim stran prikaže.

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za spletne rešitve. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev