Kaj potrebujete za uspeh?

Personalizirana izkušnja

Kako zagotoviti relevantne, uporabniku prilagojene informacije v najkrajšem času? S personalizirano ponudbo in promocijskimi akcijami, ki se prožijo kot odziv na dejanja uporabnika. Večja relevantnost pomeni višjo prodajo.

Analitika in segmentacija

Ni uspešne spletne trgovine brez dobre analitike. V Creatimu bomo poskrbeli, da boste v vsakem trenutku imeli vpogled v uspešnost posameznih promocijskih taktik in dobro osnovo za nadaljnje odločitve.

Optimizacija

Splet je dinamično okolje in še tako napredno aplikacijo ali spletno stran lahko hitro povozi čas. V Creatimu zato stalno spremljamo vedenje uporabnikov in vam v obliki poročil predlagamo konkretne izboljšave, ki jih po dogovoru tudi izvedemo.

Večkanalna prodaja

Spletno nakupovanje se ne začne in ne konča na spletni strani. Različne kanale in procese bomo zato povezali v enovito uporabniško izkušnjo in izbrali tehnologijo, ki bo najbolj učinkovito podprla vaš poslovni model.

Študije primerov
#SpletneTrgovine

ocena

4,5

Merkur

Super odzivna spletna trgovina

Spletno trgovino lahko izkoristimo za pospeševanje prodaje v trgovskih centrih.

Preberi več

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za spletne rešitve. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev