Creatim ima 20 let izkušenj na področju razvoja spletnih trgovin. Videli smo že marsikaj in vemo, da vam tehnično delujoča trgovina danes ni več dovolj za uspešno poslovanje. Potrebna je kakovostna uporabniška izkušnja, za katero se moramo potruditi skupaj: vi prispevate atraktivno ponudbo in logistične procese, mi pa privlačen izgled trgovine, intuitivno navigacijo in tehnično dovršenost.

Prednosti

Personalizirana izkušnja

Kako zagotoviti relevantne, uporabniku prilagojene informacije v najkrajšem času? S personalizirano ponudbo in promocijskimi akcijami, ki se prožijo kot odziv na dejanja uporabnika. Večja relevantnost pomeni višjo prodajo.

Analitika in segmentacija

Ni uspešne spletne trgovine brez dobre analitike. V Creatimu bomo poskrbeli, da boste v vsakem trenutku imeli vpogled v uspešnost posameznih promocijskih taktik in dobro osnovo za nadaljnje odločitve.

Optimizacija

Splet je dinamično okolje in še tako napredno aplikacijo ali spletno stran lahko hitro povozi čas. V Creatimu zato stalno spremljamo vedenje uporabnikov in vam v obliki poročil predlagamo konkretne izboljšave, ki jih po dogovoru tudi izvedemo.

 

Večkanalna prodaja

Spletno nakupovanje se ne začne in ne konča na spletni strani. Različne kanale in procese bomo zato povezali v enovito uporabniško izkušnjo in izbrali tehnologijo, ki bo najbolj učinkovito podprla vaš poslovni model.

Blog #SpletneTrgovine

Ni rezultatov? Potrebna bo analiza uporabniške izkušnje.

Ni rezultatov? Potrebna bo analiza uporabniške izkušnje.

Povečali ste investicije v marketing, konverzij na spletni strani pa ni in ni. Razlogov je lahko več, najbolj banalen je gotovo slaba uporabniška izkušnja.

Preberite celoten članek

CMS orodja - kako izbrati pravo?

CMS orodja - kako izbrati pravo?

Ne pustite se zapeljati primerjavam tipa Wordpress vs. Drupal ali pa Adobe vs. vsi ostali. Osredotočite se na cilje, ne na tehnologijo.

Preberite celoten članek

Prenova spletne strani se začne, še preden pokličete izvajalca

Prenova spletne strani se začne, še preden pokličete izvajalca

Kako zagotoviti, da bo prenova spletne strani uspešna? Vse, kar morate storiti je, da se držite preizkušene metodologije v petih korakih.

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za spletne rešitve. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev