Spletne trgovine

Vi se osredotočite na prodajo. Mi bomo poskrbeli za prijetno nakupovalno izkušnjo.

Creatim ima 20 let izkušenj na področju razvoja spletnih trgovin. Videli smo že marsikaj in vemo, da zgolj tehnično delujoča trgovina ne bo dovolj. Za uspeh se moramo potruditi skupaj: vi prispevate atraktivno ponudbo in logistične procese, mi pa privlačen izgled trgovine, intuitivno navigacijo in tehnično dovršenost.

Kaj potrebujete za uspeh?

Personalizirana izkušnja

Kako zagotoviti relevantne, uporabniku prilagojene informacije v najkrajšem času? S personalizirano ponudbo in promocijskimi akcijami, ki se prožijo kot odziv na dejanja uporabnika. Večja relevantnost pomeni višjo prodajo.

Analitika in segmentacija

Ni uspešne spletne trgovine brez dobre analitike. V Creatimu bomo poskrbeli, da boste v vsakem trenutku imeli vpogled v uspešnost posameznih promocijskih taktik in dobro osnovo za nadaljnje odločitve.

Optimizacija

Splet je dinamično okolje in še tako napredno aplikacijo ali spletno stran lahko hitro povozi čas. V Creatimu zato stalno spremljamo vedenje uporabnikov in vam v obliki poročil predlagamo konkretne izboljšave, ki jih po dogovoru tudi izvedemo.

Večkanalna prodaja

Spletno nakupovanje se ne začne in ne konča na spletni strani. Različne kanale in procese bomo zato povezali v enovito uporabniško izkušnjo in izbrali tehnologijo, ki bo najbolj učinkovito podprla vaš poslovni model.

Študije primerov

#SpletneTrgovine

Merkur

Super odzivna spletna trgovina
Merkur

Kaj pa vaš spletni nastop?

Si predstavljajte, da bi vaše konverzije poskočile, zadovoljstvo kupcev pa naraslo? Kaj bi to pomenilo za vaš posel?

Pogovorimo se

Načrti? Ideje?
Pogovorimo se!

Ustvarimo skupaj novo zgodbo.

Kontaktirajte nas