Zakaj Hubspot

Več prometa

Hubspotova analitična in SEO orodja vam bodo hitro povedala, kakšna vsebina zanima vaše kupce. To je osnova učinkovitega vsebinskega marketinga, s katerim boste privabili ne samo več ampak tudi bolj relevantne obiskovalce.

Več priložnosti

Kdo so obiskovalci vaše spletne strani? S pomočjo Hubspota lahko ločite potencialne kupce od naključnih firbcev. Cilj je, da se vaša prodajna ekipa osredotoči na resne poslovne priložnosti in bistveno poveča svojo učinkovitost.

Boljša prodaja

Creatim je specialist za uporabniško izkušnjo in spletno prodajo. Ta kombinacija nam omogoča, da hitro ugotovimo, kje se pri konverzijah zatika. Z drugimi besedami - znamo predlagat uporabne ukrepe za povečanje spletne prodaje.

Hubspot storitve

Implementacija in vpeljava Hubspota v podjetje

Pomagamo vam lahko z vzpostavitvijo Hubspota (Hubspot Onboarding), migraciji podatkov iz prejšnjih sistemov in integracijami z ostalimi digitalnimi platformami.

V nadaljevanju vam nato pomagamo kako optimalno organizirati svojo ekipo, da čim bolje izkoristite Hubspot.

Inbound kampanje

Upoštevanje uporabnikovih interesov je bistvo inbound marketinga. Na ta način ustvarjamo privlačne in uspešne kampanje (inbound + outbound).

Ne glede na to, ali začenjate z webinarjem, sejmom, predstavitvijo produkta ali seznamom potencialnih strank, lahko vašo ekipo podpremo in izboljšamo rezultate.

Nadgradnja spletne strani

Naši strokovnjaki lahko vašo obstoječo spletno stran nadgradijo s HubSpot orodji in jo optimizirajo za konverzije.

Po končani integraciji boste lahko enostavno izdelovali nove pristajalne strani, spremljali uporabniško pot potencialnih uporabnikov in testirali različne pristope za večjo učinkovitost.

Namesto, da kupce motite z oglasnimi sporočili, jim pustite naj vas sami poiščejo, ko se jim bo zdelo primerno.  Takrat jim priskočite na pomoč, v obliki vnaprej pripravljenih koristnih nasvetov in predlogov. Tako gradite zaupanje in zavedanje o svojih kompetencah in kupca načrtno vodite od prvega stika - do nakupne odločitve. Ta metoda se imenuje Inbound marketing.

Že imate HubSpot? Ste prepričani, da ga pravilno uporabljate?

Z analizo Hubspot Audit spoznajte vse podrobnosti, funkcionalnosti in potencial, ki ga skriva spletno orodje Hubspot. Naša ekipa strokovnjakov vam bo na podlagi večletnih izkušenj pomagala zagotoviti optimalno delovanje.

Hubspot partner certifikati

Kako deluje inbound marketing?

Creatimov inbound program temelji na preverjeno uspešni metodologiji družbe Hubspot, ameriškega specialista za Inbound marketing. V vsaki fazi nakupnega procesa vam lahko pomagamo zadovoljiti pričakovanja kupcev, da se premaknejo še korak bliže k nakupni odločitvi.

Ustvarjanje zavedanja

S pomočjo vsebinskega marketinga in optimizacije za iskalnike vzbudite pozornost potencialnih kupcev.

Rezultat: 

Vzpostavitev stika

Zainteresiranim kupcem  ponudite koristne vsebine ali storitve v zameno za kontaktne podatke in vzpostavite stik.

Rezultat: 

 • Oblikovanje pristajalnih strani
 • Spletni obrazci in prijave
 • Pozivi k dejanju (CTA)

Prodaja

Z dialogom preko socialnih omrežij in spletne pošte utrjujete zaupanje pri kupcih, dokler se ti ne odločijo za nakup.

Rezultat: 

 • CRM (segmentiranje uporabnikov)
 • Marketing automation
 • E-poštni marketing
 • Rangiranje kupcev (lead scoring)

Ohranjanje zadovoljstva

Pokažite, da vam tudi po nakupu ni vseeno za kupca. Hkrati je stalni dialog priložnost za vedno nove prodajne priložnosti.

Rezultat: 

 • Spletna analitika in reporting
 • Negovanje stikov preko družbenih omrežij in e-pošte
 • Ankete o zadovoljstvu
 • Social monitoring

Ostale storitve

Digitalni marketing

Poleg implementacije in svetovanja glede orodja Hubspot, lahko v Creatimu dopolnimo vašo ekipo s storitvami, ki so nepogrešljive pri Inbound marketingu.

Spletna analitika

Naši certificirani Googlovi analitiki svojo strategijo gradijo na merilih vašega podjetja in ključnih kazalcih uspešnosti. Takoj opazijo odklone v vedenju uporabnikov in vam na podlagi 10+ let izkušenj predlagajo najbolj optimalne rešitve.

SEO

Po analizi vedenja uporabnikov in oceni ustreznosti vsebine spletnega mesta, vam bomo svetovali kako izboljšati vsebino, ki spodbuja promet in poveča stopnjo konverzije.

Oblikovanje pristajalnih strani

Creatim ima pravo mešanico strokovnega znanja in kreativnosti za oblikovanje pristajalnih strani.

Načrti? Ideje? Pogovorimo se!

Kontaktirajte nas

Študija primera
#Inbound

Celtra

Optimizacija globalne marketinške kampanje za Celtro

Preberite si študijo primera globalnega podjetja Celtra in izvedite kako smo dopolnili Celtrino in-house marketinško ekipo?

Preberi več

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za digitalno strategijo. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

 • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
 • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
 • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev