Analiza stanja

Odkrijte težave in poiščite priložnosti

Ste siti zamujenih priložnosti? Upadanje prometa na spletni strani, slaba prodaja v spletni trgovini, stroški marketinga, ki ne opravičujejo vložka... Kaj točno je narobe, nam bo povedala analiza spletnega nastopa. 

Analiza spletnega nastopa zajema:

Analiza poslovnega okolja

Kdo so vaši uporabniki in kako jih nagovarjate? Kdo so vaši konkurenti in kakšne so vaše prednosti? Analiza poslovnih in uporabniških zahtev je ključna pri odločitvi, katere poslovne procese bomo prenesli na splet in zakaj.

Analiza uporabniških tokov

Imate dovolj obiska na spletni strani, a od tega ni nobenega učinka? Premalo povpraševanj, prodaja v spletni trgovini šepa...analizirali bomo vsebino in obiskanost vaše spletne strani in ugotovili, kje so ovire, ki motijo uporabnike.

Vsebinska analiza

S katerimi vsebinami že razpolagate in kaj še manjka? Kako kakovostne so te vsebine? Mapiranje obstoječe vsebine s pričakovanji uporabnikov je prvi korak pri oblikovanju vsebinske strategije.

Portfelj spletnih orodij

Še tako uspešen dirkač ne more nič brez dobrega avtomobila. Zato bomo najprej preverili obstoječ portfelj spletnih orodij. Po potrebi bomo predlagali dopolnitve in nadgradnje, da pridemo do celostne spletne rešitve, s katero boste centralno obvladovali podatkovne tokove in uporabniške poti.

Študije primerov

#AnalizaStanja

Merkur

Super odzivna spletna trgovina
Merkur

Kaj pa vaš spletni nastop?

Si predstavljajte, da bi vaše konverzije poskočile, zadovoljstvo kupcev pa naraslo? Kaj bi to pomenilo za vaš posel?

Pogovorimo se

Načrti? Ideje?
Pogovorimo se!

Ustvarimo skupaj novo zgodbo.

Kontaktirajte nas