Ste siti zamujenih priložnosti? Upadanje prometa na spletni strani, slaba prodaja v spletni trgovini, stroški marketinga, ki ne opravičujejo vložka... Kaj točno je narobe, nam bo povedala analiza spletnega nastopa. 

Analiza spletnega nastopa zajema:

 • 1

  Analiza poslovnega okolja

  Kdo so vaši uporabniki in kako jih nagovarjate? Kdo so vaši konkurenti in kakšne so vaše prednosti? Analiza poslovnih in uporabniških zahtev je ključna pri odločitvi, katere poslovne procese bomo prenesli na splet in zakaj.
 • 2

  Analiza uporabniških tokov

  Imate dovolj obiska na spletni strani, a od tega ni nobenega učinka? Premalo povpraševanj, prodaja v spletni trgovini šepa...analizirali bomo vsebino in obiskanost vaše spletne strani in ugotovili, kje so ovire, ki motijo uporabnike.
 • 3

  Vsebinska analiza

  S katerimi vsebinami že razpolagate in kaj še manjka? Kako kakovostne so te vsebine? Mapiranje obstoječe vsebine s pričakovanji uporabnikov je prvi korak pri oblikovanju vsebinske strategije.
 • 4

  Portfelj spletnih orodij

  Še tako uspešen dirkač ne more nič brez dobrega avtomobila. Zato bomo najprej preverili obstoječ porfelj spletnih orodij. Po potrebi bomo predlagali dopolnitive in nadgradnje, da pridemo do celostne spletne rešitve, s katero boste centralno obvladovali podatkovne tokove in uporabniške poti.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

Blog #AnalizeSpletnihMest

Kaj je Hubspot?

Kaj je Hubspot?

Hubspot je spletno orodje, ki omogoča učinkovito upravljanje marketinško-prodajnih procesov.

Preberite celoten članek

Ni rezultatov? Potrebna bo analiza uporabniške izkušnje.

Ni rezultatov? Potrebna bo analiza uporabniške izkušnje.

Povečali ste investicije v marketing, konverzij na spletni strani pa ni in ni. Razlogov je lahko več, najbolj banalen je gotovo slaba uporabniška izkušnja.

Preberite celoten članek

LinkedIn za izvoznike

LinkedIn za izvoznike

Linkedin lahko učinkovito pripomore pri razvoju tujih trgov: kako najti prave odločevalce? Kako stopiti z njim v stik? Kako zagotoviti kredibilnost?

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za analizo stanja. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

 • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
 • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
 • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev