Ste siti zamujenih priložnosti? Upadanje prometa na spletni strani, slaba prodaja v spletni trgovini, stroški marketinga, ki ne opravičujejo vložka... Kaj točno je narobe, nam bo povedala analiza spletnega nastopa. 

Analiza spletnega nastopa zajema:

 • 1

  Analiza poslovnega okolja

  Kdo so vaši uporabniki in kako jih nagovarjate? Kdo so vaši konkurenti in kakšne so vaše prednosti? Analiza poslovnih in uporabniških zahtev je ključna pri odločitvi, katere poslovne procese bomo prenesli na splet in zakaj.
 • 2

  Analiza uporabniških tokov

  Imate dovolj obiska na spletni strani, a od tega ni nobenega učinka? Premalo povpraševanj, prodaja v spletni trgovini šepa...analizirali bomo vsebino in obiskanost vaše spletne strani in ugotovili, kje so ovire, ki motijo uporabnike.
 • 3

  Vsebinska analiza

  S katerimi vsebinami že razpolagate in kaj še manjka? Kako kakovostne so te vsebine? Mapiranje obstoječe vsebine s pričakovanji uporabnikov je prvi korak pri oblikovanju vsebinske strategije.
 • 4

  Portfelj spletnih orodij

  Še tako uspešen dirkač ne more nič brez dobrega avtomobila. Zato bomo najprej preverili obstoječ porfelj spletnih orodij. Po potrebi bomo predlagali dopolnitive in nadgradnje, da pridemo do celostne spletne rešitve, s katero boste centralno obvladovali podatkovne tokove in uporabniške poti.

Ideje? Izzivi?

SPOZNAJMO SE!

Blog #AnalizeSpletnihMest

Ideal Customer Profile (ICP): Kaj je to in zakaj ga potrebujemo?

Ideal Customer Profile (ICP): Kaj je to in zakaj ga potrebujemo?

Cilj vsakega podjetja je prodajati izdelke & storitve strankam, s katerimi bomo s čim nižjimi stroški oz. resursi ustvarili čim višjo razliko v ceni.

Preberite celoten članek

Account Based Marketing (ABM)

Account Based Marketing (ABM)

Account Based Marketing ali ABM je komplementarna taktika, kjer s pomočjo različnih komunikacijskih kanalov / taktik poskušamo doseči ciljne stranke.

Preberite celoten članek

Kako izvesti spletno iskanje in targetiranje odločevalcev (digital outbound prospecting)?

Kako izvesti spletno iskanje in targetiranje odločevalcev (digital outbound prospecting)?

Vas zanima kako izvesti spletno iskanje in targetiranje primernih odločevalcev na podlagi digital outbound prospecting-a?

Preberite celoten članek

Brezplačen pogovor s
strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za analizo stanja. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

 • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
 • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
 • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev