Analiza spletnega nastopa zajema:

Analiza poslovnega okolja

Kdo so vaši uporabniki in kako jih nagovarjate? Kdo so vaši konkurenti in kakšne so vaše prednosti? Analiza poslovnih in uporabniških zahtev je ključna pri odločitvi, katere poslovne procese bomo prenesli na splet in zakaj.

Analiza uporabniških tokov

Imate dovolj obiska na spletni strani, a od tega ni nobenega učinka? Premalo povpraševanj, prodaja v spletni trgovini šepa...analizirali bomo vsebino in obiskanost vaše spletne strani in ugotovili, kje so ovire, ki motijo uporabnike.

Vsebinska analiza

S katerimi vsebinami že razpolagate in kaj še manjka? Kako kakovostne so te vsebine? Mapiranje obstoječe vsebine s pričakovanji uporabnikov je prvi korak pri oblikovanju vsebinske strategije.

Portfelj spletnih orodij

Še tako uspešen dirkač ne more nič brez dobrega avtomobila. Zato bomo najprej preverili obstoječ portfelj spletnih orodij. Po potrebi bomo predlagali dopolnitve in nadgradnje, da pridemo do celostne spletne rešitve, s katero boste centralno obvladovali podatkovne tokove in uporabniške poti.

Študije primerov
#AnalizaStanja

ocena

4,5

Merkur

Super odzivna spletna trgovina

Spletno trgovino lahko izkoristimo za pospeševanje prodaje v trgovskih centrih.

Preberi več

Brezplačen pogovor s strokovnjakom

Vsako podjetje je drugačno in zahteva prilagojen pristop. Rezervirajte 30-minutni telefonski termin s strokovnjakom za analizo stanja. Skupaj bosta pregledala, kako v obiskovalcih vaše spletne strani vzbuditi željo, da postanejo vaše stranke.

Pogovorila se bosta:

  • Kako oblikovati strateška izhodišča za pridobivanje kupcev preko spleta
  • Katere marketinške taktike so najbolj primerne glede na vaše poslovne cilje
  • Kaj je možno izboljšati takoj, da pripomoremo k dosegu zastavljenih ciljev